Hardshock Festival 2014 – Line-up Release: Frenchcore/Terror

Hardshock Festival, een festival geboren uit de passie voor de hardcore muziek wat staat voor alles wat met hardcore te maken heeft. Door elk jaar vernieuwend en onderscheidend te willen zijn en ook talenten en exclusieve artiesten een podium te geven is Hardshock Festival uitgegroeid tot een festival voor de echte liefhebber. Het festival biedt vijf area’s met verschillende stijlen zoals Hardcore, Industrial, Frechcore, Terror, Early Hardcore en nieuw dit jaar Drum’n & Bass en Crossbreed waar jij op je wenken wordt bediend met de beste internationale artiesten. Kom op 19 april naar een van de mooiste outdoor locaties van Nederland, de Wijthmenerplas in Zwolle en ga 12 uur lang snoeihard los op Hardshock Festival 2014!

De Mainstage en de Industrial area zijn de afgelopen twee weken al bekend gemaakt, deze week is de Frenchcore/Terror area aan de beurt. In deze area vind je slechts een paar Nederlandse artiesten, de meeste Frenchcore en Terror artiesten worden op 19 april overgevlogen uit landen als Italië en Frankrijk. Op 19 april kun je onder andere genieten van een live optreden van Noisekick, een dikke battle tussen Plague en Smurf, F. NøIzE en niet te vergeten de Belgische Footworxx held Sandy Warez. Check hieronder de complete line-up van deze area.

Frenchcore/Terror
Andy the Core (IT)
Maissouille (FR)
The Sickest Squad (IT)
Dr. Peacock (NL)
Bartoch (FR) vs. The Punisher (FR)
Plague (CA) vs. Smurf (GB)
F. NøIzE (IT)
Johnny Napalm (NL)
SRB (NL) vs. The Vizitor (NL)
Sandy Warez (BE)
The Vinylraider (DE) vs. Fight (FR)
Radium (FR)
LIVE: Noisekick (NL)

Industrial
Met een grote groep liefhebbers behoort de Industrial area tot de vaste kern van Hardshock Festival. Mede door de toevoeging van de nieuwe Drum’n & Bass en Crossbreed area is er deze editie extra ruimte gecreëerd voor groei van de Industrial area en zal daarmee compleet onderscheidend zijn in zijn eigen stijl. Als echte fan van de Industrial sound mag jij hier niet ontbreken!

Embrionyc (DE)
Matt Green (GB) vs. Tripped (BE)
Hellter Skellter (DE) vs. The Darkcontroller (NL)
Manu le Malin (FR)
LIVE: Moleculez (DE)
Dither (NL)
Fracture4 (GB)
Sei2ure (NL)
LIVE: Angel (PL)
Mindustries (NL)
Simon Underground (GB)
AK47 (FR)

Mainstage
De mainstage is naast een echte eyecatcher ook het kloppende hart van het festival waarbij verschillende stijlen elkaar kruisen. Met een fenomenale line-up die je niet snel op een ander hardcore festival zal tegen komen biedt deze area jou 100% hardcore. Check hieronder de exclusieve line-up van de Mainstage van Hardshock Festival 2014.

Unexist (IT) vs. Day-Mar (NL)
Meccano Twins (IT)
Promo (NL)
Ophidian (NL) vs. D-Passion (NL)
Lunatic & Miss Hysteria (NL)
LIVE: OMI (ES)
Partyraiser (NL) vs. Tieum (FR)
Lost Origin (GB)
Masters of Noise (DE)
Hellfish (GB) vs. The DJ Producer (GB)
The Melodyst (IT)
N-Vitral (NL) vs. Tymon (AU)
Tommyknocker (IT) vs. The Wishmaster (IT)
MC Ruffian (NL)

Benieuwd naar de andere area’s? Check de release datums hieronder:

Maandag 13 jan:  Mainstage
Maandag 20 jan:  Industrial
Maandag 27 jan:  Frenchcore/Terror
Maandag 03 feb:  Early Hardcore
Maandag 10 feb:  Drum’n Bass/Crossbreed

Zet Hardshock Festival 19 april 2014 nu in je agenda en spread the word! Wil je weten hoe het er afgelopen jaar aan toeging op de Wijthmenerplas? Check hier de aftermovie van Hardshock Festival 2013. http://youtu.be/PrJDinB0ieI

Ticketverkoop
De Early Bird tickets waren dit jaar razendsnel uitverkocht. De regular tickets zijn te koop op www.hardshockfestival.com of bij een van de 450 Primera winkels en kosten €39,50 ex. Fee. Let op! De minimumleeftijd voor Hardshock Festival 2014 is 16 jaar. Houdt de website van Hardshock Festival in de gaten, volg ons op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Hardshock Festival
19 april 2014
Wijthmenerplas – Zwolle
www.hardshockfestival.comVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 28-01-2014 om 15:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
hardesjekfromhell 30-01-2014 @ 09:56:31

mag wat harder hoor

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook