Hardshock Festival 2014 – Line-up Release: Mainstage

Hardshock Festival, een festival geboren uit de passie voor de hardcore muziek wat staat voor alles wat met hardcore te maken heeft. Door elk jaar vernieuwend en onderscheidend te willen zijn en ook talenten en exclusieve artiesten een podium te geven is Hardshock Festival uitgegroeid tot een festival voor de echte liefhebber. Het festival biedt vijf area’s met verschillende stijlen zoals Hardcore, Industrial, Frechcore, Terror, Early Hardcore en nieuw dit jaar Drum’n & Bass en Crossbreed waar jij op je wenken wordt bediend met de beste internationale artiesten. Kom op 19 april naar een van de mooiste outdoor locaties van Nederland, de Wijthmenerplas in Zwolle en ga 12 uur lang snoeihard los op Hardshock Festival 2014!

Net zoals voorgaande jaren gaat Hardshock Festival elke week een area inclusief bijbehorende line-up publiceren. Deze week staat volledig in het teken van de Mainstage. De Mainstage is naast een echte eyecatcher ook het kloppende hart van het festival waarbij verschillende stijlen elkaar kruisen. Met een fenomenale line-up die je niet snel op een ander hardcore festival zal tegen komen biedt deze area jou 100% hardcore. Check hieronder de exclusieve line-up van de Mainstage van Hardshock Festival 2014.

Mainstage
Unexist (IT) vs. Day-Mar (NL)
Meccano Twins (IT)
Promo (NL)
Ophidian (NL) vs. D-Passion (NL)
Lunatic & Miss Hysteria (NL)
LIVE: OMI (ES)
Partyraiser (NL) vs. Tieum (FR)
Lost Origin (GB)
Masters of Noise (DE)
Hellfish (GB) vs. The DJ Producer (GB)
The Melodyst (IT)
N-Vitral (NL) vs. Tymon (AU)
Tommyknocker (IT) vs. The Wishmaster (IT)
MC Ruffian (NL)

Benieuwd naar de andere area’s? Check de release datums hieronder:
Maandag 13 jan: Mainstage
Maandag 20 jan: Industrial
Maandag 27 jan: Frenchcore/Terror
Maandag 03 feb: Early Hardcore
Maandag 10 feb: Drum’n Bass/Crossbreed

Zet Hardshock Festival 19 april 2014 nu in je agenda en spread the word! Wil je weten hoe het er afgelopen jaar aan toe ging op de Wijthmenerplas? Check hier de aftermovie van Hardshock Festival 2013.

Ticketverkoop
De Early Bird tickets waren dit jaar razendsnel uitverkocht. De regular tickets zijn te koop op www.hardshockfestival.com of bij een van de 450 Primera winkels en kosten €39,50 ex. Fee. Let op! De minimumleeftijd voor Hardshock Festival 2014 is 16 jaar. Houdt de website van Hardshock Festival in de gaten, volg ons op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Hardshock Festival
19 april 2014
Wijthmenerplas – Zwolle
www.hardshockfestival.comVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-01-2014 om 20:25 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook