Hardshock Festival presenteert line-up: Hardshock Mainstage

Vandaag maakt High Energy Events de line-up van de Hardshock Mainstage bekend. Vanaf nu worden er per week twee area’s met de daarbij behorende line-up’s bekend gemaakt. Bereid je voor op een vette stage met een loepzuiver en keihard geluid! Op de Hardshock Mainstage verzorgen de volgende internationale artiesten de beste Mainstream Hardcore met een vlijmscherpe rand:

Unexist (IT)
Radium (FR)
Endymion (NL)
LIVE: Dano (NL) vs. System3 (IT)
Ruffneck (NL)
Tieum (FR) vs. Partyraiser (NL) (2 hours battle)
Evil Activities (NL)
T-Junction & Rudeboy
Insane DJ Mafia (FR)
Your-On (NL) vs. Miss Jay (NL)
Delta 9 (USA)
Hosted by: MC Ruffian (NL)

Met artiesten op Hardshock Mainstage als Delta 9, Ruffneck en o.a. Radium zoekt Hardshock Festival echt de rauwe kant op van de Mainstream Hardcore! En heeft de organisatie het nog niet eens over de 2 uur durende battle van Tieum vs. Partyraiser!

Zit jou favoriete artiest hier nog niet bij, zie dan hier onder wanneer jouw favoriete area met artiesten bekend wordt gemaakt:

Donderdag 02 februari: 100% Insane Bus (Industrial)
Maandag 06 februari: Dark Forest (Frenchcore/Terror)
Donderdag 09 februari: O.S.M. (Early Rave)
Maandag 13 februari: RAW Definition (RAW Hardstyle)

Busvervoer
Er worden vanuit heel Nederland met 185 opstapplaatsen busreizen naar Hardshock Festival georganiseerd. Check voor meer informatie www.eventtravel.nl. Mocht jouw opstapplaats er niet tussen staan, vraag deze dan aan. Naast Event Travel rijden er ook bussen tussen NS Zwolle en het festivalterrein. Meer info over de pendelbussen www.onlineticket.nl

Tickets
Heb jij nog geen ticket voor Hardshock Festival? Koop dan nu je discountticket voor €35,00 via www.hardshockfestival.nl, www.ticketscript.com of bij een Free Record Shop bij jou in de buurt. Discount tickets zijn nog tot 7 april te koop. Daarna gaan de Regular tickets in de verkoop voor €42,50 en aan de deur betaal je €50,00 per ticket.

Voor de laatste updates over Hardshock Festival check je www.hardshockfestival.nl, Facebook: www.facebook.com/hardshock en Twitter: www.twitter.com/HardshockFest

High Energy Events
We always push harder!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 30-01-2012 om 16:37 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
ttthijss 30-01-2012 @ 21:42:44

oehhhh (l)

Aftermtf 31-01-2012 @ 09:57:15

Ben benieuwd naar de RAW stage

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook