Hardstyle Classics in The Sand

In de afgelopen 5 jaar is HardClassics van een concept uitgegroeid tot een volwassen feest, dat mag rekenen op een zéér trouwe, en nog groeiende familie van échte liefhebbers. Op zaterdag 16 februari wordt het startschot gegeven voor het “Hardclassics jubileumjaar” met een verrassende editie van HardClassics in The Sand, Amsterdam. Tijdens deze editie zijn er weer twee areas om je schoenen aan een serieuze duurzaamheidtest te onderwerpen.

Bij de ‘HardClassics-stage’ word je getrakteerd op dat heerlijke gevoel van die onstuitbare, pompende Reverse-Bass door je lijf, hét kenmerk van de Early-Hardstyle. Dit wordt op je afgevuurd door de grondleggers van dit genre: Deepack, Luna, Pavo, Pila, Trilok enThera! Verwacht deze avond een masterclass in klassiekers, gegeven door de meesters zelf.

‘Mr Freestyle-Maniacs’ himself ‘Dr Rude’, zal de extra area hosten en een “setje” van 4 uur komen spinnen. Ter versterking heeft hij een aantal collega’s uitgenodigd om ook deze area in geheel vrije stijl af te breken. Dr rude is, net als Free2Party, een groot liefhebber van verrassingen en zal daarom pas tijdens zijn set bekend maken wie hem komt bijstaan in deze missie.  Hardcore, Early-Rave, Jump, Hardhouse, Classics, álles is geoorloofd in Dr Rudies Place.

Presale
De Earlybird-tickets waren, zoals verwacht, ook ditmaal weer zeer snel uitverkocht. Er zijn hierna extra Discount-tickets in de verkoop gegaan, met een beperkte oplage. Deze tickets kosten € 25,- per stuk en zijn nog tot 2 februari verkrijgbaar. Let wel: Op =Op!

Tickets en info : www.free2party.nl

HardClassics promo mix by Thera & G-Member

Free2Party agenda 2013
Za 16-02 HardClassics – The Sand, Amsterdam
Za 04-05 Freestyle Maniacs – The Sand, Amsterdam
Za 13-07 HardClassics on the beach – Vroeger, BloemendaalVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 30-01-2013 om 09:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook