Hardstyle concept ‘Distorted’ in Danssalon inCasa

Op 30 november zal de fundering van de Leidse Danssalon Incasa het zwaar te voorduren krijgen. Heuze Hardstyle iconen als Deepack, E-Force, Deetox, Kevin Kaos, Sasha F en Desnar zorgen op deze avond voor een gecontroleerde chaos die velen lang zal heugen.

Deepack
De mannen van Deepack zijn één van de grondleggers van Hardstyle zoals we die nu kennen en een voorbeeld voor veel andere DJ’s en producers in de scene.

Het Qlimax anthem van 2003 ‘The Prophecy’ en ‘Stampuhh!!’ zijn enkele voorbeelden van legendarische tracks die Deepack heeft voortgebracht. Wanneer je Deepack zegt, zeg je ‘alle gekheid op een stokkie’ en ook op 30 november zal Deepack elke liefhebber trakteren op Hardstyle van de bovenste plank.

E-Force
Edward Aandewiel ofwel E-Force is een vooraanstaande A2 Records artiest die bekend staat om zijn producties met overweldigende screeches en anticlimaxes. Met recente platen als ‘Attention’ met de Frequencerz, ‘Crucifix’ en zijn remix van ‘Kick Back’ van de Alpha2 voert E-Force de boventoon in de Raw Hardstyle wereld. Geen Kick Back met E-Force, maar een uur lang de schoenen van je voeten trappen. Attention!

Deetox
Deze dame is hard op weg naar de top; in 2011 haar eerste release op Theracords met DJ Thera himself, afgelopen jaar topproducties als haar eerste solo track ‘Once Upon A Time’ en ‘Android’ met Phrantic. Hiernaast groeit de belangstelling voor Deetox met de dag, want Decibel, Defqon.1 en Loudness zijn zomaar even een paar voorbeelden van waar Deetox haar kunsten al heeft vertoond. En op 30 november staat ze achter de draaitafels op Distorted om het dak eraf te blazen.

Kevin Kaos
Kevin Kaos heeft alle grote evenementen in Nederland achter zijn naam staan: Defqon.1, Decibel, Hard Bass, WISH Outdoor zijn zomaar enkele voorbeelden. Maar niet alleen in Nederland drukt Kevin Kaos zijn stempel op de Hardstyle scene, ook internationaal laat Kevin Kaos zijn sporen na.

Met gigs in onder andere Amerika, Mexico, Maleisië, Zuid-Afrika en Ibiza reikt het succes van Kevin Kaos verder dan onze landsgrenzen. Met zijn onnavolgbare mixtechniek en rammende tracks will Kevin Kaos let you Hit The Floor.

Sasha F
De Finse Sasha F is bij elke Hardstyle fanaat bekend met zijn tracks ‘Get Hit’ samen met Crypsis en ‘Drop 2 Your Knees’ met Chris One. Raw Hardstyle zit bij Sasha F in het bloed, hij bracht zijn platen uit bij Minus in More, TiLLT! Records en nu bij Spoontech Records. Met een combinatie van hoogstaande mixtechniek en Raw Hardstyle laat hij zijn publiek smekend voor meer achter zich.

Desnar
DJ Desnar is een explosie van energie achter de draaitafels. Het fijnere mixwerk en platen als ‘2H2H’, ‘Up In This Joint’ tekenen Desnar als DJ en producer. In september verscheen het A2 Records album ‘Unleashed Once Again’ waar ook de nieuwe monster track van Desnar, Artic en Xaline ‘The Warriors op staat. Een karakteristieke artiest die met elke set de ramen in zijn voegen doet rinkelen. DJ Desnar is Up In This Joint!

MC Omen
De Master Of Ceremony van de avond van 30 november is MC Omen. Deze jongen verzorgde eerder al de vocale ondersteuning op Ground Zero, Fuze Outdoor en Mundo Madness. Bass:Invation en Total Confusion zijn MC Omens vaste stek en hij ondersteunt vaak de welbekende DJ Dr. Rude. Ook op Distorted zal MC Omen alle DJ’s begeleiden met zijn opzwepende teksten en energieke performance.

Blakka & Koene, D-Entrax, Zero Sanctuary, Pittboy en PARI
De uitgebreide line up van Distorted kent ook enthousiaste en fanatieke jongens die de grote namen zullen ondersteunen. Blakka & Koene, D-Entrax, Zero Sanctuary, Pittboy en PARI zijn de rijzende talenten die hun kunsten zullen vertonen. Deze jongens zijn de toekomst en beuken hun weg naar de top.

Tickets
De kaartverkoop van Distorted is begonnen! Tickets zijn verkrijgbaar via de site van Danssalon Incasa en kosten €13,- in de voorverkoop.

Informatie
Check voor meer informatie de social media kanalen van R2K Creations:
Facebook.com/events/389609204501200
Facebook.com/R2KCreations
Twitter.com/R2KCreationsVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-10-2013 om 15:27 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook