Hardstyle in the Park 2013: Line-up en informatie

Op zaterdag 31 augustus kan Groningen zich opmaken voor een keihard festival waar verschillende muziekstijlen zich laten vinden op het festivalveld en in de verschillende zalen op de Drafbaan in het Stadspark te Groningen.

Maar liefst 35 dj’s van (inter)nationale allure brengen hardstyle, raw hardstyle, hardcore en early rave in hun zuiverste en hardste soort! Alle artiesten hebben in eigen land en daarbuiten hun sporen verdiend en in navolging van topfestivals als Decibel, Defqon en Q-base gaan deze van hardstyle en hardcore bezeten dj’s in Groningen hun sets draaien tijdens Hardstyle in the Park.

Op de Mainstage treedt onder meer Brennan Heart met zijn toptracks ‘Loose my mind’ en ‘Just as Easy’ op en The R3belzuit Italië laten alle internationale topreleases horen. Speciale gast is de uit Australië afkomstige dj Code Black die zijn wereldtour in Groningen komt afsluiten. Maar ook Ran-D, Adaro en Bass Modulators zullen de Drafbaan op zijn grondvesten laten schudden.

De raw-style area gaat stampen met onder meer Chris One uit Zweden en Digital Punk met snoeiharde kicks. Geck-okomt met zijn dikke hit ‘Assquake’.

De hardcorestage herbergt de meest gewilde hardcore dj ooit: Angerfist! De kenners weten nu genoeg. Promovertegenwoordigt het toplabel The Third Movement en draait alle toptracks. Het festival herbergt teveel dj’s om op te noemen, maar let op: The Wishmaster uit Italië en Negative A zijn harder dan hard.

De early rave stage completeert het festival met een thuiswedstrijd van G-Town Madness en Crazy Ed. Easy-A gaat mixen als vanouds en mis de strakke set van The Vandal niet.

Hardstyle in the Park gaat veel werk maken van de sfeerbeleving. De enorme mainstage zal voorzien worden van twee grote video-walls met specials lighteffects en een uitgekiend soundsystem. Alle area’s worden ingericht door nationaal bekende decoartiesten. Er zal een speciale chill-area gebouwd worden met vele zitzakken en shelters en daarnaast een heuse bedoeïenentent waar je op sofa’s aan de vele waterpijpen kunt lurken. Special performers completeren dit grootste festival van allure. Kijk voor alle informatie op www.hardstyleinthepark.nl.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 21-08-2013 om 10:00 door Khadber | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook