Hardstyle Mania “the 7th”: Line-up en informatie

De editie van 10 december jl. staat bij velen nog vers in het geheugen en het gehoor natuurlijk na het zware bombardement van beats die ZATOX op de Club Famous los liet die nacht. Daarom verdient editie nummer 7 van Hardstyle Mania een passend vervolg op die feestelijke avond en wie beter dan het bekende en wervelende duo DEEPACK kan je daarvoor strikken?

Hiermee wordt de lijn zeker doorgezet en zal op 18 februari Club Famous wederom een waar feest toneel zijn. Dit duo staat al jaren aan de internationale Hardstyle top en er is geen feest bijna waar deze heren (nog) niet gestaan hebben, in welke uithoek dan ook op de wereld.

Hardstyle Mania staat er inmiddels om bekend dat er voor (nieuw) talent ook een plek is op deze avonden en zo ook deze editie. Regionale talenten San Marco en de heren van K-Vects maken hun opwachting deze avond en de verwachtingen zijn na het horen van inmiddels vrijgegeven materiaal hoog gespannen.

Ook zal de van eigen bodem afkomstige Edese trots D-Fuze deze avond ook weer van zich laten horen. Na zijn zeer goed ontvangen afsluitende optreden op een eerdere Hardstyle Mania wordt de roep steeds duidelijker en zijn de verwachtingen hoog gespannen van wat hij het toegestroomde publiek deze avond zal voorschotelen.

De afsluiting deze avond zal verzorgd worden door niemand minder dan A-TROXX en zijn (hardcore) alter ego THE TRUCIDOR.
Vermeld op de line up zoals hierboven kan maar één ding inhouden en weet menig hardstyle en hardcore liefhebber waar dit naar zal leiden en dat is starten met beukende hardstyle beats en afsluiten met zagende hardcore bassen.
Deze artiest die ondanks zijn jonge leeftijd al enkele jaren op diverse feesten heeft laten zien en horen waartoe hij in staat is, zal de avond geheel in “Mania” stijl afsluiten!

Wanneer je Hardstyle Mania zegt, hoort daar vanzelfsprekend ook een stem bij en dat is die natuurlijk van MC RUDIS die iedere artiest wederom zal bijstaan deze avond met zijn opzwepende lyrics.

Line up:
DEEPACK
A-TROXX / THE TRUCIDOR
D-FUZE
K-VECTS
SAN MARCO
MC RUDISVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 18-01-2011 om 14:53 door Jor-D | Translate:

Reacties (7)

Plaats reactie
QnalQut 18-01-2011 @ 17:55:47

vet :D is in de buuurt dus misschien ga ik wel :D

Envious 18-01-2011 @ 18:39:35

heuj heuj wordt vet

San Marco 18-01-2011 @ 19:00:54

heuj heuj wordt vet :D

Ricardo1991 18-01-2011 @ 19:11:52

Zeker weer aanwezig. Elke editie geweest :D

knefiejjj 18-01-2011 @ 19:35:35

bopbop even wat plaatjes spinnen & dan genieten van Deepack!

DarkSymphony 18-01-2011 @ 20:54:00

Deepack :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook