Hardstyle na lange tijd terug in Paard van Troje

Op 15 juni 2013 is het befaamde Paard van Troje in Den Haag het podium voor een gloednieuw Hardstyle concept. Het feest Delusion is door BML Events op de kaart gezet om Den Haag weer eens goed kennis te laten maken met The Harder Styles in Dance Music. Want wat is het al lang geleden dat Hardstyle bezit nam van het Paard van Troje; een plek waar grootheden als Di-Rect, Laura Jansen en Sandra van Nieuwland geen onbekenden zijn.

Zoals elke Dance liefhebber zal weten is er veel gaande in de Hardstyle wereld; hardstyle nummers in de Nederlandse hitlijsten en op bekende radiozenders; het is even wennen voor menig hardstyle liefhebber. Sommige liefhebbers benoemen het als commercieel en negatief, waar anderen kiezen voor goede en gezonde ontwikkelingen. Wat maakt een muziekstijl gezond? Wat speelt er achter de schermen in de studio’s van muziek producenten? Wat is werkelijkheid?

Laatstgenoemde vraag is een vraag die BML Events wil gaan beantwoorden onder het thema ‘Delusion’; Wat is een waan? Wat speelt er allemaal in onze hersenen? Hoe denken mensen na? In een tijd waarin iedereen een mening heeft; hoe werkt dit? Mensen zien dingen die er niet zijn, of toch wel?

Op 15 juni a.s. zullen zeven DJ acts een rol spelen in onze wereld van wanen en onwerkelijkheden. De hoofdrol is weggelegd voor Radical Redemption. Deze man laat er geen gras over groeien; op jonge leeftijd wist hij namelijk al 2 albums op zijn naam te schrijven: Annihilate en The Spell of Sin. Laatstgenoemde komt binnenkort uit. Ook wist hij al diverse befaamde podia los te maken met zijn muziek: Defqon.1, Decibel, Loudness en nog veel meer; het talent stroomt door zijn lichaam.

Naast Radical Redemption kun je van meer verrassende, vernieuwende en sterke acts genieten:

Line-Up:
- Radical Redemption
- Westland Allstars**
- Vantage Point
- The Znayzer
- Exitium & Zenda
- N-ergetic & Maxtreme
- Contest Winner (stuur een hardstyle demo van 30 minuten naar [email protected] en maak kans op een plek in bovenstaande line-up. Inzendingen kunnen tot 15 april a.s.)

** Westland Allstars is een exclusieve act bestaande uit de volgende Westlandse DJ’s: Luca Perra, The Obsession, High Definition en Hard Society.

Kaartverkoop:
Voorverkoop: €12,-
Deurverkoop: €15,-

Waar koop ik mijn kaart(en)?
* www.paard.nl
* Paylogic.
* Primera winkels

Facebook
Event Pagina: www.facebook.com/events/148396861995106
Als je BML Events een like geeft maak je direct kans op gastenlijstplaatsen voor Delusion. = www.bmlevents.com.

Delusion website: bmlevents.com/delusion

Adres
Paard van Troje
Prinsegracht 12
2512 GA DEN HAAGVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-04-2013 om 23:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
DJ Drake-D 02-04-2013 @ 11:16:12

Zin in! Kan niet wachten!

Zenda 02-04-2013 @ 12:16:10

Zin an :D

Samen met Chicken de boel eens op stelten zetten daar ^^

High Definition 02-04-2013 @ 23:13:26

Knallen! :D

Hard Society 03-04-2013 @ 20:32:48

Wordt een dikke avond! :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook