Hardstyle Scene: 17 september in Patronaat Haarlem

Hardstyle vergaat niet en na een zomer vol zonnige strandfeesten is het in het najaar dus weer hoog tijd voor een nieuwe editie van Hardstyle Scene. Deze donkere dagen worden keihard geopend met een knallende editie door Prosperity productions. Haarlem maakt zich klaar want Prosperity productions heeft het gemunt op haar eigen enige thuishaven.

Op zaterdag 17 september zet Hardstyle Scene dan eindelijk koers richting een knallende harde editie. De grote zaal van het Patronaat zal vanaf 23:00 uur tot op het balkon aan toe gevuld worden met artiesten die het publiek uit alle hoeken en plaatsen zal doen toestromen en ook qua aankleding zal elke effect zich willen spiegelen aan de ‘harde style’ van deze avond!

Hardstyle een vertrouwde must en ook in de muziek voeren de donkere en ruige beats de rode draad door het geheel. Om te beginnen zal niemand minder dan Zatox zijn naam op the Hardstyle Scene waarmaken en alle zwaar geblakerde voeten doen klapperen van zijn sounds en complete set. Ook weet Alpha² de avond een eigenaardige switch te geven met zijn platen, waarna Bass Modulators de draaitafels overnemen en zullen heersen als geen ander. Tot slot krijgen tevens Zentiments de handen omhoog in deze speciale ruimte. Onder begeleiding van MC Apster opent Hardstyle Scene de ogen bij iedereen en brengt het de macht die ‘hardstyle’ behoort te hebben terug in Haarlem.

De verkoop is inmiddels van start gegaan en kosten € 14,00 ex fee in de voorverkoop, aan de deur kost een kaartje 18 euro. Op patronaat.nl staat tevens meer informatie over jouw favoriete nacht vermeld!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 21-08-2011 om 23:15 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Sunrise8 22-08-2011 @ 00:12:45

Sowieso weer Aanwezig, deze was zooo goed de vorige keer :)

RawHardstylez 25-08-2011 @ 23:06:26

aanwezig voor zatox!!!!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook