Hardstyle T-shirts van Hardstyleshop.com

Hardstyleshop.com vindt onze site een goed initiatief, en heeft daarom besloten om de website te sponsoren. Dit houdt in dat er regelmatig T-shirts gewonnen kunnen worden!

Het hoe, wat en wanneer hoor je binnenkort. Tot die tijd kan je alvast even rondneuzen in de Hardstyleshop bij de vele T-shirts, Sweaters, Caps & Beanies, Special Offers en Muziek CD’s

Wat is Hardstyleshop.com?
Hardstyleshop is een jonge en professionele organisatie uit Nederland. Met meer dan 10 jaar ervaring in de houseparty scene weet het team wat de mensen willen dragen op een te gek avondje uit. Met een online winkel en een stand op de kwaliteit houseparties levert het team van Hardstyleshop de beste Hardstyle merchandise dat beschikbaar is!
“Wij leveren hoogwaardige kwaliteit shirts. Tevredenheid gegarandeerd. Perfecte pasvorm!”

Hardtraxx & Hardstyleshop

Hardtraxx Nieuwsbrief
Ook willen wij jou erop wijzen dat je al een gratis Hardstyle T-shirt kan winnen als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Dit T-shirt wordt natuurlijk mede mogelijk gemaakt door Hardstyleshop.com.
Inschrijven kan je rechtsonder in de pagina doen.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-06-2008 om 10:40 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
Masco 07-06-2008 @ 12:04:57

wanneer word trouwens dat van die nieuwsbrief bekend gemaakt :)

Jor-D 07-06-2008 @ 23:11:48

[quote comment="315"]wanneer word trouwens dat van die nieuwsbrief bekend gemaakt :) [/quote]

Soon ™ :)

Rzr 12-08-2008 @ 19:28:16

Ik heb toch lekker gewonne (A)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook