Hardstyle talent krijgt een kans tijdens Turning Point

Nadat het tijdens de zomer periode rustig is geweest betreft de evenementen van Moon Star Events in Pand 3 in Deventer is het aankomende vrijdag weer tijd voor een nieuwe editie van Turning Point.

Op vrijdag 28 september zal Pand 3 weer in het teken staan van Turning Point. Dit concept is geen onbekende voor de mensen die in 2011 en 2012 al eens Pand 3 hebben bezocht of die Moon Star Events in de gaten houden met hun visie voor nieuw en opkomend dj talent. Met dit concept krijgt hardstyle dj talent zijn of haar kans om hun kunsten aan het publiek te laten zien. Maar vooral om hun unieke stijl, draaikunsten en platenkeuze aan het publiek ten gehore te brengen.

De dj’s die op Turning Point staan zijn gekozen door middel van demo inzendingen. Deze inzendingen lopen al vanaf het begin dat Moon Star Events is begonnen met het organiseren van evenementen waarbij dj talent de kans krijgt. Het verschil met de meeste dj contesten /demo inzendingen in Nederland is dat er nu niet gestemd kan worden op de beste inzending, maar dat Moon Star Events zelf de talenten eruit kiest. Moon Star Events kijken kritsch maar luisteren vooral kritisch naar de mix technieken, de opbouw en de platenkeuze. Hierdoor blijft de kwaliteit van Turning Point hoog.

Turning Point zal van 20:00 tot 01:00 uur plaatsvinden in Pand 3. De entree is gratis. Ook voor de consumptie kosten hoef je het niet te laten om dit dj talent aan het werk te zien. Want in Pand 3 heb je al 9 munten voor 10 euro.

De line-up en timetable voor de vijfde editie van Turning Point is als volgt:
20:00 – 21:15: D-active
21:15 – 22:30: Demian
22:30 – 23:30: The Tempest
23:30 – 00:30: Audacious & Duruz
MC: Skullcrusher

Moon Star Events hoopt jullie allen op vrijdag 28 september te treffen op deze editie van Turning Point. Om er samen met artiesten en de bezoekers weer een knallend feest van te maken, waarbij talent, hardstyle en het onverwachte deze avond zullen realiseren.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 23-09-2012 om 19:21 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Audacious 24-09-2012 @ 23:30:49

Zin in! :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook