Hardstylers opgelet: Gratis met de bus naar Fuze Outdoor!

Megabase is al een paar jaar een begrip in Zwolle en omstreken, 1 van de grote trekkers op Fusion of Dance Festival. 15 september komt Megabase nogmaals terug met een outdoor stage op Fuze Outdoor in Veenendaal. Daarom biedt High Energy Events de vaste aanhang de mogelijkheid om gratis met de bus vanuit Zwolle naar Fuze Outdoor in Veenendaal te gaan. Dit geldt alleen voor de opstapplaats Zwolle.

Om ook de trouwe bezoekers tegemoet te komen uit andere steden wordt er een korting van 50% op de overige busreizen aangeboden. LET OP: deze actie is alleen geldig met een combiticket en via Event Travel te koop.

Meer informatie vind je op www.eventtravel.nl

Megabase zal weer een groot outdoor podium worden met alles erop en eraan wat je van Megabase mag verwachten! Check hieronder de lineup:

Megabase
E-Force
Ran-D
Noisecontrollers
Alpha2
B-front
Proto Bytez
Global Soundz
Frequencerz
Endymion
Hosted by MC Renegade

“At My House” Area
Ook komen de house liefhebbers weer aan hun trekken, Dance Villa zal de House Area gaan hosten. Deze area zal zich zoals vorig jaar ook bevinden in een grote tent. Ook deze area staat als een huis met onderstaande dikke line-up!

At My House Area:
Sidney Samson
Shermanology
Jean
Billy the Kit
Ruben Vitalis
Tony Cha Cha
Quintin
Randy Katana
Spinmeister
Digital Skills
Robbinyo
Hosted by MC Boogshe

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar voor slechts €29,50 ex. Fee op www.fuze-outdoor.nl, www.highenergyevents.nl of via Paylogic bij een van de 400 Primera Stores bij jou in de buurt. Ook via de Facebook Pagina van Fuze Outdoor: www.facebook.com/fuzeoutdoor zijn de tickets eenvoudig te bestellen! Aarzel dus niet en koop vandaag nog jouw ticket!

Busvervoer
Vanuit heel Nederland rijden bussen naar Fuze Outdoor, check voor meer info www.eventtravel.nl. Staat jouw opstapplaats er niet bij, dan kun je deze speciaal aanvragen. Speciaal voor de vaste aanhang van Megabase vanuit Zwolle en omgeving, bied High Energy Events zijn trouwe aanhang de mogelijkheid om gratis met de bus van uit Zwolle naar Fuze outdoor te gaan. Voor de overige opstapplaatsen wordt er een korting gegeven van 50% op de bus reis. Deze actie is alleen geldig via eventtravel en geld alleen voor combi tickets.

Event: Fuze Outdoor
Tijd: 12:00 – 00:00
Adres: Stadspark – Veenendaal
Leeftijd: 16+

Blijf op de hoogte over Fuze Outdoor via onze website en social media kanalen: www.fuze-outdoor.nl, www.facebook.com/fuzeoutdoor, www.twitter.com/fuzeoutdoorVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-07-2012 om 16:35 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook