Hardtraxx en BML Events slaan handen ineen

Op zaterdag 21 juni a.s. organiseren BML Events en Hardtraxx een nieuwe editie van Delusion in het Paard van Troje te Den Haag. Na twee succesvolle edities van het concept is er voor de derde editie een speciale samenwerking in het leven geroepen tussen BML Events; de vaste organisator van Delusion, en de grootste harddance community van Nederland; Hardtraxx.

Voor Delusion – The Hardstyle Community hebben beide organisatoren alles uit de kast getrokken om een memorabel feest neer te zetten. Voor de eerste keer zal Delusion niet 1 maar 2 zalen hebben en zal er een grote online DJ-contest aan vooraf gaan. Ook de line-up liegt er niet om met headliners en opkomende talenten die zich gaan bewijzen of zich al hebben bewezen.

Hardtraxx
Hardtraxx is in 2008 begonnen als een klein blog om liefhebbers van o.a. Hardstyle en Hardcore te informeren over artiesten, muziek en feesten. Inmiddels is de website uitgegroeid tot de grootste Nederlandstalige Harder Styles community. Hardtraxx staat voor het samenbrengen van de Harder Styles fans: een platform waar alles te vinden is over dit genre.

Jordy van den Aardweg, eigenaar Hardtraxx, is enthousiast over de samenwerking: “De samenwerking met BML Events is ook een nieuwe stap in dit hoofdstuk om de online wereld met de offline wereld te kunnen verbinden. Vanwege de hoeveelheid DJ’s die Hardtraxx regelmatig bezoeken vonden wij het een tof idee om naast het feest ook een online DJ contest te organiseren, om het op die manier ook een feest van de Hardtraxx community te laten zijn.

Kaartverkoop
De kaartverkoop begint op 29 maart op 13:00 uur met een early-bird actie; voor maar €10,- kan een bezoeker zijn of haar ticket veilig stellen.

Line-up
De line-up voor Delusion – The Hardstyle Community wordt in de komende dagen en weken bekend gemaakt via de facebook van BML Events: www.facebook.com/bmlevents en via www.hardtraxx.nl

Event-page
www.facebook.com/events/590344951055261

DJ Contest
Meer info volgt.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 14-03-2014 om 13:37 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
Ramirez 22-03-2014 @ 15:18:43

DJ Contest! Nice. :)

Nuracore 22-03-2014 @ 16:51:50

Ben benieuwd :) lijkt me interesant om er te draaien

TheHardstylezNL 22-03-2014 @ 17:22:11

Yesss dat wordt weer lekker beuken in mijn eigen stadje :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook