Hardtraxx Q&A met Bass Modulators

Vanaf maandag 7 september zijn de Bass Modulators te gast op Hardtraxx voor een Q&A! De mannen van het Scantraxx label zijn bekend van tracks als Oxygen, Radiance en de zomerhit van 2015: Solar (samen met Noisecontrollers). Dit jaar hebben ze onder andere al gedraaid op feesten als DefQon.1 en Decibel en zijn ze binnenkort te bewonderen op Q-Base en X-Qlusive Holland. Toch hebben ze tijd kunnen vinden in deze drukke planning om de vragen van de Hardtraxx community te beantwoorden, dus grijp je kans!

Hoe werkt het?
- Maandag 7 september om 9:00 zal het topic een week lang geopend worden voor vragen.
- Na deze week (dus op maandag 14 september, 9:00) sluit het topic weer om de Bass Modulators de kans te geven om te antwoorden. Uit de vragen zal een top 3 gekozen worden. Deze vragen worden beantwoord door middel van een speciale videoboodschap! De andere vragen zullen tekstueel beantwoord worden in het topic.
- Wanneer de vragen beantwoord zijn, zal het topic geopend worden voor een discussie over de antwoorden. Zowel de Bass Modulators als de leden zijn hiervoor uitgenodigd, maar de mate van discussie is natuurlijk sterk afhankelijk van de agenda van de heren.

De regels:
- Lees goed de eerder gestelde vragen door om te voorkomen dat er dubbele vragen gesteld worden.
- Probeer al je vragen in 1 post te stellen. Mocht je later nog een nieuwe vraag verzinnen, dan kan je deze aan je post toevoegen met de “wijzig”-knop.
- Reageer niet op andermans vragen, maar wacht tot de discussie begonnen is. Anders wordt het topic heel snel onoverzichtelijk.

De hardtraxx crew zal het topic in de gaten houden en proberen dubbele, onduidelijke of kwetsende vragen en opmerkingen zo snel mogelijk te verwijderen. Veel succes!

Voor meer informatie zie het “Hardtraxx Q&A: Bass Modulators” topic.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 07-09-2015 om 00:13 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook