Hardtraxx & The Magic Show geven VIP tickets en een backstage Meet & Greet voor jouw mix

Op 30 juni, om 14:00 uur precies, zullen de deuren van WiSH Outdoor zich wederom openen voor een nieuwe ervaring voor de liefhebbers van dance muziek. Dit jaar zullen de area’s nog vetter worden dan ooit te voren en zal de muzikale invulling jullie allemaal verwennen. In de aankomende weken zal Hardtraxx samen met de artiesten van The Magic Show vooruitkijken naar het festival.

The Magic Show maakte vorig jaar haar debuut op het 5-jarig jubileum van WiSH Outdoor. Deze nu al legendarische editie werd gekenmerkt door een area in een hoekje van het festival terrein. Tussen 4 grote zwarte zeecontainers stond een paar 100 liefhebbers van de rauwste hardstyle als gekken los te gaan op artiesten als Tartaros, Adaro, Radical Redemption en The Machine. Iedere buitenstaander die voorbij liep vroeg zich af hoe het mogelijk is, dat een groep liefhebbers, een area zo hard tot de grond gelijk kan stampen.

De gehele dag beleefden vele feestgangers voor de eerste keer de warme en persoonlijke sfeer van The Magic Show. Tussen het losgaande publiek stonden de hele dag de artiesten zelf los te gaan en met iedereen te praten. Hardtraxx en veel van haar bezoekers waren er deze dag bij en dit jaar willen we jullie samen voorbereiden op een nieuwe editie van dit knalfeest.

In de aankomende weken zal Hardtraxx in samenwerking met The Magic Show interviews houden met verschillende artiesten die optreden in “The Dungeon”. Daarnaast geven we jullie meerdere mogelijkheden om op de gekste manieren kaarten, backstage Meet & Greets en andere leuke dingen te winnen.

Deze week (16 t/m 23 mei) geven we de mogelijkheid om een eigen invulling te geven aan “The Dungeon”. Door jullie smaak aan ons te laten horen kunnen we allemaal warm draaien voor een van de stevigste area’s van het jaar. Daarnaast is het een mooie inspiratie voor de artiesten die er optreden.

Wat moet je doen? Maak een eigen mix van tracks die jij het liefste gedraaid ziet worden op “The Dungeon” van WiSH Outdoor. De mix mag zo lang zijn als je zelf wilt en je kunt alle muzikale grenzen opzoeken, aangezien we dat zelf ook zeker weer gaan doen!

Als je mix af hebt post je deze op www.hardtraxx.nl/forum/hardstyle/ in het volgende topic titel format: “ARTIEST @ I WiSH The Dungeon to be like this”. Het maakt voor ons niet hoe de mix in elkaar gezet is. Zolang die maar flink doorknalt!

De 5 mixen die er het meest uitspringen zullen worden beloond met 2 VIP tickets voor WiSH Outdoor 2012. De beste mix wint daarnaast ook nog eens een backstage Meet & Greet op “The Dungeon” met alle artiesten die er die dag optreden.

Uiteraard is alles geoorloofd om je mix zo veel mogelijk in de spotlights te zetten. Schaamteloze zelfpromotie is voor ons geen issue. Je mag The Magic Show en haar artiesten altijd taggen op hun facebookpagina als je daar behoefte aan hebt. Uiteraard zullen we de mixen allemaal eerlijk bekijken en beluisteren.

Houd er rekening mee dat deze actie maar een week geldt. Dus wees er snel bij met het plaatsen van jouw ideale set op The Magic Show Area op WiSH Outdoor 2012; The Dungeon.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 13-05-2012 om 14:59 door Jor-D | Translate:

Reacties (11)

Plaats reactie
delange 16-05-2012 @ 09:59:48

oke, dan ga ik het proberen :)

patrickjeb 16-05-2012 @ 10:12:20

Ik ga ook is meedoen :D

Dream Chaser 16-05-2012 @ 10:45:42

Jup, ga ook een setje opnemen hiervoor. :)

Nightbreaker 16-05-2012 @ 12:10:30

Zeker een gaaf idee, ga ook een poging wagen :D

Maximum 16-05-2012 @ 14:15:40

Super vet idee! Hier ga ik zeker aan meedoen! :D

Jurheinen 16-05-2012 @ 15:46:53

Maar eens zien of mijn maatje een set voor mij wil opnemen ^^

Firetrap 29-05-2012 @ 10:54:05

Waarom niet meer sticky? :P

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook