Hardvibe: de 4e editie op 26 november in Helden

26 november is het zover: de 4e editie van Hardvibe! Zoals altijd staat Hardvibe garant voor de vetste hardstyle en de dikste hardcore met een sterk gevarieerde line-up. Ook dit keer zal het feest plaatsvinden in Café Friends Dörp in Helden.

De DJ’s zullen je meenemen op een muzikale reis door de hardere stijlen die het dance genre rijk is. Gedurende de avond zal elke DJ er een schepje bovenop doen. We gaan van een hard doch stijlvol begin naar een lomp raggend einde! Met dit concept heeft Hardvibe bij de vorige edities niet alleen mensen uit omgeving mogen verwelkomen; liefhebbers uit het hele land waren er te vinden!

Organisators Jongeren Helden en Theracords hebben voor deze editie dan ook niet de minste artiesten uitgenodigd om je door deze reis te leiden. Met Dj Thera, de oprichter van Theracords himself en het rauwe duo Degos & Re-done vaardigt het label twee absolute topacts af. Lokale helden Heatzone, Stenthor, The Streaker en het trio Insaniax completeren de line-up om je te verzekeren van variatie met een ijzersterke opbouw.

De deuren gaan open om 21:00 en het feest gaat vanaf dan non-stop door tot 3:30. De entreeprijs bedraagt slechts 7 euro.

Breng ook een bezoekje aan de websites:
www.hardvibe.nl
www.theracords.comVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 08-10-2011 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
hdhessel 09-10-2011 @ 17:09:54

vorig jaar was top nu zeker weer :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook