Harlem Nights 24-10-2009: Pavo

Geboren, getogen en in Haarlem en nu op zijn geboortegrond weer in de spotlights bij Multigroove; DJ Pavo. Op 24 oktober neemt deze godfather van de hardere stijlen je mee terug naar zijn gangster roots met een solo avond zoals alleen Pavo die kan brengen; recht uit het hart.

Verwacht dan ook niks minder dan zes uur lang compromisloze Hardstyle met de rauwe en ruige oldschool, Techno en hardtrance sound waar Multigroove hem mee in huis haalde, lang voordat hij door Q-dance opgepikt werd en de één van de meeste gezochte en roemruchte DJ’s van het land werd.

Multigroove is met haar achttien jarig bestaan één van de oudste dance organisaties in Nederland met een meer dan rijke geschiedenis. Iedere zichzelf respecterende dance liefhebber kent het illustere verhaal achter Multigroove wel, dat begon met illegale underground evenementen in kraakpanden, lege loodsen en tunnels. In het Amsterdamse Sloterdijk gebied vond het Multigroove kartel in 1991 haar eerste vaste thuishaven in de Elementenstraat, een sprookje dat in 1993 abrupt ten einde kwam met een grootschalige inval van de politie. Maar de legende leeft voort, ook in de harten van de trouwe Multigroove aanhang uit Haarlem, waarvan er velen hun steentje bijgedragen hebben in het tijdperk dat deze bende nog de dienst uitmaakte in de Elementenstraat.

Zo ook Don Pavo, die destijds al een regelmatig en graag geziene gast en DJ bij Multigroove was. Na zijn halve leven achter de draaitafels te hebben gestaan is deze zware jongen momenteel niet alleen één van de meest geboekte en populairste DJ’s in de hedendaagse harde dance scene, maar technisch ook één van de beste van Nederland. Ook al heeft hij niks dan goede herinneringen aan de periode dat hij een pact sloot met Multigroove, Pavo is bepaald niet in het schimmige verleden blijven hangen. Inmiddels heeft hij verschillende mix albums op zijn naam staan – waaronder de CD’s van House classics en Qlimax die hij met Dana maakte – een flink aantal tracks die hij samen met The Prophet en Zany geproduceerd heeft en draait hij op de allergrootste feesten en festivals in Nederland.

Met ‘Harlem Nights – DJ Pavo Solo’ in het Patronaat doet de oervader van de Nederlandse house-scene wederom één van de weinige locaties aan die bijna net zo historisch is voor de Nederlandse pop- en dance-scene als haar eerste thuishaven in de Elementenstraat. Na het oer-Hollands gezellige ‘Multigroove classics’ eerder dit jaar in het Patronaat, pakt de organisatie deze keer groot uit met alleen de beste muziek met ballen uit de platenkoffer van deze geduchte Haarlemse onderwereldfiguur. Omlijst door een dikke show in een setting waar drank, gokken en verraderlijke vrouwen het decor vormen, bewijst deze glamour gangster dat hij nog altijd de harde klappen van de zweep kent als hij je het vuur aan de schenen legt en je naar zijn pijpen laat dansen. Dress like a gangster and bring your bitch, want Don Pavo neemt geen halve maar harde maatregelen in het Patronaat.

Tickets:
Presale tickets zijn te verkrijgen bij Primera, Free Record Shop en via www.ticketonline.nl en www.paylogic.nl voor 20,00 Euro ex fee.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 11-09-2009 om 12:54 door Khadber | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Zinloos geluid 11-09-2009 @ 14:44:51

hmmm, wel lekker dicht bij, heb alleen van vrienden gehoord dat het laatste multigroove feest in de patro niet echt denderend was

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook