Harlem Nights: DJ Pavo & Friends in het Patronaat

In de nacht dat de klok traditiegetrouw weer een uurtje teruggedraaid wordt – en het feest dus stiekem een uurtje langer duurt – is het ook dit jaar weer de eer aan DJ Pavo om de wintertijd in te luiden in het Patronaat. Op 29 oktober zijn het dan ook weer alleen de lekkerste Multi klappers uit de goeie oude tijd en de bruutste Hardstyle en Hardcore van dit moment die de klok slaan tijdens deze editie van Multigroove’s Harlem Nights.

Voor deze extra lange nacht in het Patronaat wordt deze keer flink uitgepakt. Naast DJ Pavo maakt namelijk ook die andere ongekroonde koning van de Hardstyle zijn opwachting; DJ Luna, met net als Pavo een indrukwekkend repertoire van CD compilaties en releases op de meest toonaangevende labels achter zijn naam. Beide heren hebben hun sporen inmiddels onuitwisbaar achtergelaten op de allergrootste feesten en festivals en zijn daarnaast sowieso al graag gehoorde DJ’s op Multigroove feesten als “Ground Zero Festival”, “The Delicate Sound of Thunder”, “Volume Festival” en “No Bullshit”.

De tweede gast DJ tijdens deze editie van Harlem Nights is op de genoemde Multigroove feesten inmiddels ook een alles behalve onbekend gezicht; DJ Thera. Met zijn Theracords label, een eigen area op “Ground Zero Festival” en vele boekingen is hij hard op weg om in de voetsporen van DJ’s als Pavo en Luna te treden. Ook op productioneel gebied timmert Thera stevig aan de weg, onder andere met de derde gast DJ voor deze nacht; DJ Deetox. Koud een jaar achter de draaitafels stond ze dit jaar al rauw en hard op “Ground Zero Festival” te knallen. MC Shizzler, de kleine man met groot bereik, lult tenslotte deze ijzersterke programmering aan elkaar.

Met in de hoofdrol de rasechte Haarlemmer wiens naam bovenaan in de lijst van de populairste en technisch beste DJ’s in de hedendaagse hardere dance scene pronkt – DJ Pavo – zullen de gedachten in het Patronaat weer regelmatig afdwalen naar Multigroove’s legendarische periode aan de Elementenstraat, maar zal vooral de beste muziek met ballen uit de hedendaagse hardere dance scene de boventoon voeren.

LINE-UP:
Pavo
Luna
Thera
Deetox
MC Shizzler

LOCATIE:
Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem

TIJD:
23.00 – 05.00

TICKETS:
Presale tickets zijn te verkrijgen bij het Patronaat, alle Primera outlets en via www.patronaat.nl en www.paylogic.nl voor 20,00 Euro ex fee.

INFO:
www.multigroove.nl
www.djpavo.comVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 18-08-2011 om 13:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (6)

Plaats reactie
Sunrise8 18-08-2011 @ 13:35:49

sowieso weer aanwezig :)

Martinos 18-08-2011 @ 16:22:57

IK OOK :D Dit keer ook nog eens met Luna erbij…. (l)

Khadber 18-08-2011 @ 19:09:35

Ziet er wel weer vet uit, maar Thrillogy die nacht!

Jeroen_n 19-08-2011 @ 00:23:11

Ben ik de enige die die ‘PAVO’ title op het AVIO logo vind lijken?

the_pope_be 20-08-2011 @ 01:24:40

Ja lijkt er wel wat op. Maar de line up ziet er toch niet slecht uit.

Martinos 20-08-2011 @ 13:15:01

@ Khadber: AW FAAL! :cry: Kiezen of delen dus :s

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook