Harmony of Hardcore 2011: Volgende week gaat het los

Volgende week is het zover, dan kun je weer los op Harmony of Hardcore! Geen festival voor de zwakke geesten, hier draait alles om pure energie verpakt in de meest uiteenlopende hardcore-stijlen. Par-T Events maakt vandaag bovendien bekend dat de mannen van System:Overload dit jaar het mixalbum van Harmony of Hardcore maken. Bovendien doet het duo ook een speciale showcase op de Mainstage van het festival!

Bezoekers van Harmony of Hardcore zullen verrast worden, zaterdag 11 juni op festivalterrein De Roost in Erp. Het thema ‘In The Swamp of the Ultimate Hardcore Feeling’ draait namelijk om jezelf te verliezen in de muziek; de vele podia, acts en decoraties zullen een moeras zijn waar je langzaam in wegzakt, uiteindelijk blijft er niets anders over dan je helemaal onder te dompelen in de hardcore sounds.

System:Overload
Eén van de acts die deze dag zullen domineren is System:Overload. Dit Nederlandse duo, bestaande uit Mark Appelhof en Mike Strijbos, heeft anno 2011 een gedegen reputatie opgebouwd als smaakmakers van de Hollandse hardcorescene. Niet voor niets werden de mannen gevraagd het festival-anthem van dit jaar te produceren, ‘Darkest Times’ is het ultieme anthem voor het moeras van Harmony of Hardcore geworden.
Par-T Events maakt nu bekend dat System:Overload ook het officiële Harmony of Hardcore mixalbum zal maken! Deze zal komende week worden uitgebracht, hou voor de precieze releasedatum de website en social media van het festival in de gaten.

Dit album is niet te missen voor liefhebbers van de ‘Overload sound’, die sowieso van de partij moeten zijn op Harmony of Hardcore. Want hier zal op de Mainstage een speciale showcase van System:Overload worden gepresenteerd, maak je klaar voor een ruige set vol eigenzinnige hardcore, moderne geluiden en oerharde beats!

Oldschool Gangsters & Extreme Darkness
Ook niet te missen, de area van Oldschool Gangsters. Hier zullen dj’s als Darkraver, Ruffneck, Yves en Rob & MC Joe de boel opblazen met originele hardcore sounds. Oftewel, ouderwets beuken en hakken, geen tussenweg is mogelijk.
Ondertussen staat er in de Extreme Darkness area een delegatie uit de internationale hardcorescene op het programma. Uit Italië is er het gerenommeerde Armageddon Project en de terrorbazen van The Sickest Squad, uit Frankrijk is Radium aanwezig, terwijl Australië industrial-held Tymon afvaardigt.
Niets minder dan de beste en meest veelzijdige hardcore op Harmony of Hardcore, volgende week zaterdag gaat het los, maak je klaar voor een ultieme dag in het moeras!

Swamp tickets
Kaarten kosten € 32,50, – (ex fee). Speciale VIP-tickets kosten € 47,50, – (ex fee). Kijk hiervoor op de website www.harmonyofhardcore.nl. Ga je met de bus? Check de busreizen via Event Travel op www.eventtravel.nl

Harmony of Hardcore 2011 – In The Swamp of the Ultimate Hardcore Feeling
Zaterdag 11 juni, 14.00 – 0.00 uur Festivalterrein De Roost, ErpVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-06-2011 om 21:36 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
RoBinVdHaRdStYleR 01-06-2011 @ 21:45:11

Wordt super feestje!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook