Harmony of Hardcore ontvlamt op alle fronten

Laat de gekte losbarsten, volgende week zaterdag 26 mei is het zover! Harmony of Hardcore 2012 – Temple of the Ultimate Hardcore Feeling zal deze dag ontvlammen als nooit tevoren. Met een recordbrekende kaartverkoop, dikke line-up en positieve weersvooruitzichten lijkt het hardcorefestival een ultieme editie te gaan beleven. Check hier de laatste info, dit belooft gegarandeerd een een beukfestijn te worden!

HoH heeft de lat dit jaar op elk front hoger gelegd. Ook het tweede officiële Harmony of Hardcore mixalbum is een heftige rit langs moddervette early en mainstream hardcore, verdeeld over twee cd’s, met bijdragen van de grootste namen uit de scene. Zeg maar gerust een compilatie die het festival waardig is. Harmony of Hardcore – The Compilation (release: vrijdag 25 mei) is simpelweg verplichte kost voor elke hardcorefan, zaterdag 26 mei is het album verkrijgbaar op het festival. Op het terrein is ook andere HoH merchandise te vinden, waaronder dit jaar exclusieve shirts van Muchachomalo!

Zoals gezegd, er gaan records worden gebroken. Nooit eerder kwam Harmony of Hardcore zo veelbelovend voor de dag. De kaartverkoop gaat uitermate hard, de weersvoorspellingen zijn voorzichtig maar positief -grote kans dat de zon schijnt op dé dag voor alle hardcorefreaks!

Vervoer
Harmony of Hardcore is dit jaar bovendien beter dan ooit bereikbaar voor iedereen. Vanuit heel Nederland rijden bussen van Eventtravel, terwijl bezoekers die met de trein komen terecht kunnen bij pendelbussen die rijden vanaf Eindhoven Centraal Station. Deze kosten slechts € 5,- per rit, de beste oplossing voor een ideale festivaldag.

Kortom, alles staat klaar voor een grensoverschrijdend evenement. Het beste wat hardcore te bieden heeft, zowel muziek, organisatie als publiek lijkt er helemaal voor te gaan.

Kijk voor tickets en meer info op de website: www.harmonyofhardcore.nl. En hou natuurlijk de social media in de gaten; facebook en twitter voor alle HoH updates.

Harmony of Hardcore 2012 – Temple of the Ultimate Hardcore Feeling
Zaterdag 26 mei, 14.00 – 0.00 uur
Festivalterrein De Roost, Erp
Tickets: € 35,50 (ex fee)
Vip: €52,- (ex fee)Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-05-2012 om 13:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Dream Chaser 16-05-2012 @ 13:15:33

Wordt weer een lekker feestje, paar keer geweest en iedere keer weer uitstekend vermaakt! :D

Vlk 16-05-2012 @ 16:33:37

Wat een onzin om nu al uitspraken te doen over het weer van volgende week zaterdag..
Desalniettemin zal dit wel weer een knalfeest worden, vorig jaar was het zeker een toppertje!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook