Harmony of Hardcore start early bird verkoop

Woensdag 30 januari maakt Harmony of Hardcore haar complete line-up bekend, een paar dagen later op zaterdag 2 februari om 11:00 uur gevolgd door de start van de Early Bird ticketverkoop. Kortom, het wordt een groot gekkenhuis tijdens het leukste en gezelligste hardcorefestival van het jaar, zaterdag 18 mei: Harmony of Hardcore – The Path of the Ultimate Hardcore Feeling.

Het belooft wederom een spektakel te worden, de achtste editie van dit veel besproken evenement. Harmony of Hardcore was vorig jaar met 12.000 bezoekers vooraf volledig uitverkocht, de verwachtingen zijn dat het tijdens de aankomende editie nóg meer storm zal gaan lopen. Over een aantal dagen zal blijken dat de line-up in ieder geval weer baanbrekend is – woendag 30 januari wordt deze losgelaten op de wereld.

Een paar dagen later volgt de start van de Early Bird ticketverkoop. Vanaf zaterdag 2 februari zijn deze tickets exclusief verkrijgbaar op www.harmonyofhardcore.nl voor slechts €29,- (ex. fee). Een koopje en bovendien een mooi cadeau voor Valentijnsdag! De reguliere tickets die na de Early Bird actie in de verkoop gaan kosten €35,50 (ex. fee) en de VIP tickets kosten € 52,- (ex. fee).
Combi tickets voor HOH en 7th Sunday worden na de Early Bird verkoop voor een gereduceerde combi prijs verkocht. Jawel, het heilige pad naar de ultieme hardcore gathering wordt geopend. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief, check Twitter en Facebook om volledig op de hoogte te blijven. Zorg dat je er bij bent, Harmony of Hardcore gaat vlammen in 2013!

Harmony of Hardcore
Zaterdag 18 mei 2013
Festivalterrein De Roost, Veghel
www.harmonyofhardcore.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 24-01-2013 om 20:13 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook