Headhunterz in nieuwe editie IDentity, Highstreet (BE) – Laatste info

Met nog enkele dagen te gaan, tellen Heart for Hard en Feathers Events af naar een nieuwe editie van IDentity in Highstreet te Hoogstraten(België). Met Frontliner op de eerste editie, pakken ze nu groot uit met nummer 1 Hardstyle DJ van het moment: Headhunterz. Naast Headhunterz zal de avond gevuld worden met artiesten van Scantraxx, Dirty Workz, Noise Junky en uiteraard Heart for Hard & Feathers.

De tweede editie van IDentity zal weer plaatsvinden in discotheek Highstreet te Hoogstraten. Dit  is een ruime locatie met een geweldige licht- en geluidsinstallatie. Heart for Hard en Feathers Events zorgen weer voor een spectaculaire show die je zeker niet mag missen.

De officiële timetable voor de Mainstage ziet er als volgt uit:
22:00 Fatal inc.
23:00 Pat B
00:00 Lowriderz
01:00 Shockerz
02:00 Headhunterz
03:00 Respawn
04:00 Desnar
05:00 Erazor

Naast deze mainstage, zal er op de bovenverdieping ruimte gemaakt worden voor nieuw talent in de “Young Blood” stage. Deze stage is geopend van 23:00 tot 04:00. De artiesten die op de Young Blood stage zullen draaien zijn: Tekforcez (23:00), Extinse(00:00), D-void (01:00), Screecherz(02:00) en Sci-Fi(03:00).

Tickets
De reguliere voorverkoop kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar op tickets.h4h.fm/headhunterz, Ticketscript of bij een vestiging van Free Record Shop binnen Nederland of België. Vrijdag zijn de tickets te verkrijgen voor de deurverkoopprijs zolang de voorraad strekt.

Toegangsbeleid
De minimumleeftijd voor IDentity is 16 jaar.

Radiospecials
Alvast even opwarmen? Het is mogelijk om alle Identity “Warm-Up” Radiospecials te beluisteren op het Heart for Hard Youtube kanaal.

Locatie en meer informatie
Je vindt Highstreet op de Sint Lenaartseweg 3, 2320 Hoogstraten (België). Je kunt IDentity volgen op fb.com/identityconcept en fb.com/heartforhardVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-10-2013 om 16:10 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook