Heart for Hard 2013: Resurrection in Graanbeurs Breda

Nu de geruchten over het einde van de wereld verwateren en het nieuwe jaar reeds begonnen is, is het tijd voor een nieuwe editie van Heart for Hard! Na 2 succesvolle jaren van “Heart for Hard” in de Mezz is het tijd voor verandering en verhuist het concept naar het grotere en centraler gelegen: Graanbeurs te Breda. Heart for Hard komt dit keer met 2 areas en een verrassende line-up!

Vorig jaar kwam de organisatie nog met “Heart for Hard: Apocalypse”. Op Vrijdag 1 Maart 2013 zal de Graanbeurs haar deuren openen voor: “Heart for Hard: Resurrection” Dit keer komt Heart for Hard met 2 stages waarbij de mainstage plaats maakt voor tek- en (raw)hardstylenamen van o.a. Crunk’d-, Dirty Workz- en Theracords Records. In de Freestyle stage zullen voornamelijk jump classics, hardcore en experimentele stijlen aan bod komen.

Mainstage:
Thera, Bestien, Clock Kid, Neroz, Neilio, Fatal inc., ArmenianBoy en Face One

Freestyle stage:
Pat B, Sci-Fi, Djen live­, Udex, Kings, Needlecrusher en Crucial

De Graanbeurs is een ruime locatie met een geweldige licht- en geluidsinstallatie. Heart for Hard zorgt ook dit keer weer voor een spectaculaire show waarbij naast het geluid ook vele visuele effecten naar voren komen. De voorverkoop van dit evenement is reeds van start gegaan. Ga voor tickets naar de dichtbijzijnste “Free Record Shop” in Nederland of België, of ga snel naar www.heartforhard.nl of de h4h facebook. Tot 21 Januari 2013 zijn er nog goedkope “Early Bird” tickets te koop. Wees er echter snel bij, want er zijn slechts enkele tickets beschikbaar!

Nieuwsgierig wat er te wachten staat in Breda? Luister hier alvast naar een mix van Thera in een eerdere uitzending op Heart for Hard Radio.
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-01-2013 om 15:30 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Sjorz 12-01-2013 @ 13:42:16

Thera & Clock Kid !! (l) Aanwezig!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook