Heart for Hard Elements onthult line-up en trailer

De tempel heeft gesproken en laat goed van zich horen. Harde dreunen laten het stof tussen de rotsen opwaaien. Heart for Hard presenteerd “The heart of the harder styles in dance music” met weer een nieuwe editie! Mysterie en raadsels omhullen dit evenement. Zo zijn er verschillende aanwijzingen geweest rondom het knallende evenement dat 29 Oktober 2011 plaats zal vinden in Mezz te Breda. Met een gevarieerde lineup verwelkomen we de bewoners van ”The Heart” die hun eigen stijl zullen gaan vertegenwoordigen. Heart for Hard presenteerd met trots de bekendmaking van de line-up en de release van de trailer!

Heart for Hard Elements trailer
YouTube Preview Image

Dit alles zal plaatsvinden in de Mezz te Breda. Een ruime locatie met een geweldige akoestiek, licht- en geluidsinstallatie. Heart for hard zorgt weer voor een spectaculaire show waarin alle geheimen rondom dit feest onthult zullen worden. Ook zullen er twee echte liveacts voorbij komen waarbij er flink wordt uitgepakt! Hiernaast zal er een anthem geproduceerd worden door de deelnemende artiesten. Wie dit zullen zijn kom je te weten door goed op te letten tijdens de speciale uitzendingen op Heart for Hard Radio. Jij kunt er ook bij zijn, de kaarten kosten slechts € 12,50 in de voorverkoop en € 15 aan de deur. Na de vorige succesvolle editie, geeft Heart for Hard de tip mee om op tijd te zijn met de kaarten.

Voorverkoop kaarten zijn verkrijgbaar op www.h4h.fm en Mezz Breda, Keizerstraat 101, 4811 HL Breda en www.mezz.nl. Je kunt ook aan kaarten komen in de dichtbijzijnste Free Record Shop in Nederland en België. Tevens is het mogelijk om je kaarten bij 1 van de “Van Leest” filialen binnen heel nederland aan te schaffen.

Er zijn verschillende soorten mysteries. Sommigen zijn door de natuur gecreëerd, terwijl andere van mensenhanden komen. Heart for Hard is gecreëerd door jouw heart voor de hardere stijlen! Mis het niet!

Kijk snel op facebook.com/heartforhard voor de gratis Wallpaper, goodies en exclusieve liveset releases.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 21-08-2011 om 23:15 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
High Definition 22-08-2011 @ 10:22:10

Vet filmpje!

Jeroen_n 22-08-2011 @ 15:45:23

Eindelijk een leuk feest bij mij om de hoek, is het godverdomme tegelijk met Thrillogy :confused:

Wel leuke trailer trouwens :)

HardstylePsycho 31-08-2011 @ 14:20:51

Saai… cheap…:s
en tegelijk Thrillogy, dan weet ik het wel :) ;)

Sjorz 05-09-2011 @ 15:09:23

Vette trailer en lineup!
100% weer aanwezig. Vorige keer was het ook knalleng :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook