Heart for Hard komt met speciale live-uitzending met o.a. Alphaverb & Intractable One

Aankomende Maandag is het tijd voor een speciale uitzending van de Heart for Hardstyle Radioshow. Met de start van het nieuwe seizoen, wilt de organisatie ook live-uitzendingen organiseren vanaf verschillende locaties binnen Nederland. In deze aflevering kun je guestmixes verwachten van Alphaverb, Intractable One, Distractor, Ryfle, Respawn en Udex. De camerabeelden tijdens deze aflevering kun je ook live volgen op youtube.

Na een succesvolle aflevering met Tuneboy is het Maandag 22 Juli is het weer tijd voor aflevering 76 van de Heart for Hardstyle show. In het eerste uur start de uitzending met de residents: Respawn en Udex. Respawn zul je misschien kennen van zijn eerste release op Heart for Hard Records: “Take Me Away” die vorige maand uitkwam. Udex stond paar weken terug op de mainstage van Hardshore Festival waar hij weer veel nieuwe producties heeft laten horen. Deze Maandag zullen deze twee heren in een battle weer een aantal nieuwe tracks ten gehore brengen. In het tweede uur zullen Alphaverb en Intractable One je meenemen naar “nowhere”! Je kent deze gasten natuurlijk als AVIO(liveact). Aankomende Maandag zullen ze draaien in een battle als Alphaverb vs Intractable One van 21:00 tot 22:00 uur. In het laatste uur zullen Distractor en Ryfle de show afsluiten. Distractor heeft enkele releases gehad op het oude bekende Hardcopy Records en stond eerder op de lineup van Euphoria. Ryfle stond een paar jaar terug op Q-dance Fusion: The next level. Beide heren zullen sommigen ook kennen van het evenement: “De Tijdmachine” waar ze ook samen draaiden. Samen zorgen ze voor een waardige afsluiting van de liveshow. Deze aflevering zal uitgezonden worden vanuit een speciaal ingerichte studio in de Stuivezand te Zundert.(gesloten voor publiek)

Maandag 22 Juli 2013
20:00 – 21:00 Udex vs Respawn
21:00 – 22:00 Alphaverb vs Intractable One
22:00 – 23:00 Distractor vs Ryfle

Uitzending gemist?
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal.

Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle shows ook op Facebook: facebook.com/heartforhard , heartforhardstyle.com en www.h4h.fm/player

De liveshow van Heart for Hardstyle op Youtube
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 21-07-2013 om 14:11 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook