Heart for Hard vs Fear FM #1: Lunatek Festival Radioshow

FearFM heeft Heart for Hard opgemerkt, en zijn een samenwerking aangegaan. Vanaf nu zijn de Heart for Hard, Lunatek, Indus3, Dr Slockhers en overige shows ook te volgen op FearFM!

De huidige shows zijn dus ook beschikbaar op FearFM en op de heart for hard website zal het mogelijk zijn om de fearfm streams te luisteren. De shows worden zoals gewoonlijk weer aangekondigd. Op de countdown zul je zien wanneer een bepaalde show uitgezonden wordt. Hiernaast betekend dat de hosts en show niet meer in het nederlands gesproken zullen zijn. De shows kun je allemaal in het engels meeluisteren.

Met hier en daar een evenement, komen er verschillende concepten voorbij gevlogen. Zo hebben jullie naar de highlights met de Soundrusherz en Paul Elstak kunnen luisteren. Maar ook voor de aparte en experimentele stijlen is er ruimte. Zo is er aandacht geweest voor dubstyle, industrial en hard techno. Nu wilt Heart for hard je op de hoogte brengen van haar nieuwe concept. Namelijk: The Lunatek Festival.

Lunatek is ontstaan op Heart for Hard door de vele tek en jump liefhebbers in het zuiden van ons land.. Heart for Hard heeft veel contact gehad met mensen die van deze stijl houden of deze stijl produceren. Langzamerhand hebben ze een ware fanbase opgebouwt die regelmatig op de website komt. Tijdens de show plaatsten er honderden members, berichten over de tracks of wordt er gediscusseerd over de uitzending.

Nu is het tijd voor jump en french tek. Je kunt namelijk luisteren naar een show van 19:00 tot 0:00. Dit gaat allemaal gebeuren op Donderdagavond 17 Maart. Heart for hard heeft de beste artiesten uitgenodigd voor deze speciale avond namelijk:

Dr Phunk
Dr Phunk kennen we voornamelijk van Reverze 2011 mainstage of Defqon en is de nieuwste aanwinst voor het Dirty Workz label.

Pat B
Pat B is onze jump veteraan. Deze kennen we van Decibel, Reverze of Black.

Itraxx
Itraxx kennen we van Summerfestival of Bassleader. Itraxx heeft ook samen met Dr Phunk het nummer: Little Jimmy geproduceerd.

Detektor
Detektor zul je kennen van de Tek Room, The Qontinent en Bassleader.

Fatal Inc
Fatal Inc released elke maand Mixtapes op www.h4h.fm. Hij heeft hiernaast ook op The Qontinent gestaan en heeft verschillende releases op het Sur+ label.

G-Fresh
G-Fresh is een fanatieke DJ en producer die we kennen van Cherrymoon in Belgie. Ook kennen we hem van collaborations met Pat B.

Voor de gelegenheid is er ook een teaser van deze avond beschikbaar:

YouTube Preview Image

Luister je mee?
Er valt weer veel te winnen tijdens deze uitzending. We hebben weer een leuk pakket samengesteld met een vette cd, een tshirt(met jouw naam erop!) en posters/flyers etc. Een tas vol! Op de onderstaand flyer staat een QR code. Met een app op je iphone kun je deze code uitlezen. Lukt het jouw om de verborgen boodschap te lezen, dan ben je een stap voor op de andere luisteraars.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 14-03-2011 om 22:28 door Jor-D | Translate:

Reacties (6)

Plaats reactie
Sjorz 14-03-2011 @ 23:00:32

:O vette trailer. Dr phunk!
Ben benieuwd wat voor hardstyle/hardcore conceptjes hier uit zullen komen :D

Robinjo 15-03-2011 @ 10:32:38

Dit wordt gezellig!

I_K 15-03-2011 @ 18:34:06

leuke aanwijzing snap er niks van :P

FearFM 15-03-2011 @ 22:04:59

Welkom H4H :)

Sjorz 16-03-2011 @ 09:34:05

@I_K Nee ik ook niet.
iets met between the mountains you will find your comfort?

Undertaker69 16-03-2011 @ 19:25:32

had fear fm wel gemist!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook