Heart for Hardstyle 13 & gratis opening event in Huizen

Een korrelig en verstoord beeld. Verroeste kettingen en sloten. Heart for Hardstyle is een radioshow dat nu een half jaar meedraait op internet. Dit is een subconcept van het grote Heart for Hard concept. Dit concept, en je raad het misschien al, is totaal gericht op Hardstyle. Heart for Hardstyle begon als een downloadbare podcast. Dit concept is nu uitgegroeid tot een liveshow op h4h.fm en fear.fm waarin gasten naar voren komen als: The Vision en A-Lusion. Elke Maandag staat weer in het teken van hardstyle en sinds aflevering 8 kun je dit ook op youtube volgen.

Heart for Hardstyle Episode 13
Maandag 28 November heeft Heart for Hard weer een uur vol hardstyle in de planning staan. Deze keer nodigt resident Fatal Inc een speciale gast uit. Dit is “Distractor”. Je kent deze naam misschien van verschillende releases op Hardcopy records, zijn performance op Euphoria of zijn track: ”Distractor – Rejection” op de Hard Bass 2011 CD.

Maandag 28 November om 20:00 zal Distractor een liveset van 30 minuten draaien en zijn hart laten spreken in Heart for Hardstyle 13! Fatal Inc zal van 20:30 tot 21:00 zoals gewoonlijk weer een mooi einde maken aan deze 13e editie! Fatal inc zul je misschien kennen van zijn eerdere podcasts of zijn optreden deze zomer op The Qontinent en Last World Festival. Vergeet het 20:00 uur journaal en kijk vooral niet naar goede tijden slechte tijden. Tune in en laat je verassen door Heart for Hardstyle!

Heart for Hardstyle Opening Event
Naast de podcasts is er ook een Heart for Hardstyle event tot stand gekomen. De eerste editie wordt gehouden in Club Oscars te Huizen. Dit alles gaat plaatsvinden op Vrijdag 16 December. De organisatie van Heart for Hardstyle begint deze keer met een Opening Editie waarin enkele resident dj’s van Fear.FM, h4h.fm, en nieuwe talenten bij elkaar komen. In deze eerste live editie laten de dj’s zien wat ze in huis hebben en zorgen ervoor dat bij het publiek met een “heart for the harder styles” de voetjes van de vloer komen! Voor deze openingseditie is de entree GRATIS!

Het gaat een mooie avond worden, dus als hardstyle liefhebber mag je dit zeker niet missen! De organisatie heeft de volgende artiesten uitgenodigd: Fatal Inc, Udex & Simplicity, Lynxiz, Krauser en Tecniq.

Zet Vrijdag 16 December in je agenda en houd de shows goed in de gaten.

Twitter mee over Heart for Hardstyle met de tag: #h4hs . Mis geen enkele episode. Bekijk daarom ook de Facebook en Youtube van Heart for Hard om de gemiste uitzendingen te beluisteren. Hiernaast nodigt Heart for Hard jouw uit om op Vrijdag 16 December een Heart for Hardstyle episode op 100% geluid mee te maken!

twitter.com/heartforhard
facebook.com/heartforhard
youtube.com/officialh4hVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 27-11-2011 om 17:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
TakkU 27-11-2011 @ 23:50:57

Als er nog meer Hardtraxxers gaan, misschien dat feestje maar is ff checken! 5 minuten fietsen :p

ttthijss 28-11-2011 @ 15:46:06

ik wil wel gaan, maar waar ligt Huizen dan:P???

ttthijss 28-11-2011 @ 15:47:18

Ik zie het al, veel te ver weg, of er moet toevallig iemand rijden vanuit twente;)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook