Heart for Hardstyle start in 2014 met Goliath & X-Pander

Ook in dit nieuwe jaar staan er weer nieuwe exclusieve guests in de planning voor de “Heart for Hardstyle” Radioshow. Elke Maandag kun je weer meeluisteren van 20:00 tot 22:00 uur (CET). In deze eerste aflevering van het jaar nodigt de organisatie weer twee guests uit. In het eerste uur is dit Dirty Workz Anarchy artiest: Goliath. In het tweede uur is het de taak aan resident X-Pander om te show af te sluiten.

Aanstaande Maandag staat aflevering 91 van de Heart for Hardstyle radioshow op het programma. In het eerste uur hoor je Dirty Workz Anarchy artiest: Goliath. Sinds vorig jaar heeft hij vele releases gehad op Anarchy. Daarnaast heeft hij ook samengewerkt met The Vision en Neroz. Vorig jaar draaide hij op Loudness, The Qontinent, Bassleader en eind deze maand staat hij alweer op Xxlerator Raw in The Matrixx. De radioshow zal afgesloten worden door Franse resident X-Pander. Hij stond op Loudness en heeft in 2013 voor vele interessante producties gezorgd waaronder: “Liberty” met E-Force en “Beyond Dreams” met The Vision. Aankomende maandag zullen beide artiesten laten zien dat ze klaar zijn voor 2014!

Maandag 6 Januari 2014
20:00 – 21:00 Goliath
21:00 – 22:00 X-Pander

Maandag 6 Januari kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm.

Uitzending gemist?
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal.

Wegens het succes van vorige afleveringen, wordt er ook elke Dinsdag een herhaling van de “Heart for Hardstyle” radioshow uitgezonden voor andere tijdzones, om 10:00 uur s’ochtends(CET).
Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle show ook op facebook.

Heart for Hardstyle in 2013 (Yearmix):
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 04-01-2014 om 14:26 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook