Hellbound – Hardcore Republic verovert Duitsland

Nadat Multigroove op 10 november 2012 de “Hardcore Republic” uitgeroepen heeft met een oorverdovende editie van Hellbound in de Hemkade in Zaandam, bereidt de organisatie zich nu voor op een invasie van Duitsland. Op 9 maart 2013 zal de vlag van Hellbound in top hangen op de Förderturm in Bönen, één van de meest monsterlijke en brute locaties die een Hardcore feest zich maar wensen kan.

In 2007 zette Hellbound een nieuwe standaard toen het de “Hardcore Republic” uitriep in de Amsterdamse Borchlandhal. Het werd een bruut feest dankzij het grootschalig samenkomen van vele duizenden open-minded Hardcore kameraden die één nacht lang hun broederschap en saamhorigheid vierden als één grote familie. Nu ook de Hemkade verovert is door de “Hardcore Republic”, wordt achter de schermen al gewerkt aan een meedogenloos strijdplan om ook onze Oosterburen te onderwerpen. En waar kan Hellbound dan beter toeslaan dan bij de 90-jaar oude, ontzagwekkende mijntoren van Bönen, die direct toegang biedt tot de duistere spelonken van de Duitse underground.

De mijntoren van Bönen strekt zich 55 meter te midden van het grauwe industriële landschap van het Duitse Ruhrgebied. Dit ruwe stukje industrieel erfgoed – dat tijdens de Tweede Wereldoorlog nog de vernietigende bombardementen van de Britten doorstand en de bezetting van de geallieerden overleefde  – wordt op 9 maart 2013 eindelijk ingenomen door de rebelse voorhoede van de Hardcore, Industrial, Darkcore en Frenchcore wapenbroeders van Hellbound. De strijd duurt tot 7 uur ’s ochtends en de machtige strijdkreten zullen in de wijde omgeving weerklinken, zoals ooit de zware machinerie uit het mijnverleden deden. Gedurende negen oorverdovende uren wordt de mijntoren onderworpen aan de hardste muzikale terreur tot de klinknagels uit de metalen constructies schieten en de toren uiteindelijk op de knieën gebracht wordt. De “Hardcore Republic” zal zegevieren!

Verwacht geen glimmende reclames, gemak en torenhoge prijzen, maar laat Multigroove je meevoeren op een ruig avontuur in één van de meest de duistere uithoeken van de underground.

Line-up:

Hardcore
Satronica (US)
Partyraiser (NL)
Tieum (NL)
Omkara Techichi (NL)
SRB (NL)
Chrono vs. The Demon Dwarf (NL)
Insane DJ Mafia (FR)
The Punisher (FR)
Agressive (NL)
The Dark Project (DE)
MC Triggah (NL)

Industrial / Darkcore / Frenchcore
Dr. Peacock (NL)
The Speed Freak (DE)
Dr. Vannacut (DE)
Fight vs. Rheeza (FR)
Petrochemical(NO)
Cerberus (DE)
Zorc (DE)
Dexter (DE)
Frenchip (DE)

Locatie: Förderturm, Zechenstraße, 59199 Bönen (DE)
Openingstijden: 22:00 – 07:00

Voorverkoop:
Regel jouw staatsburgerschap voor Hellbound – Hardcore Republic vandaag nog via Paylogic, Kartenchecker.de of bij een Primera vestiging bij jou in de buurt voor 27,50 Euro.

Routebeschrijving.
Bezoek de Förderturm website voor de landkaart. Je kunt de toren ook per bus bereiken (VKU, Line C91 + R92, bushalte Altenbögge Markt) en per trein vanaf Hamm of Unna.

Busreizen:
Wil je dit nieuwe Duitse front bestormen, maar heb je nog geen vervoer? Vanaf verschillende locaties zullen luxe touringcars naar Hellbound – Hardcore Republiek in Duitsland vertrekken. De bussen vertrekken met een minimum van 30 personen per bus en voor 40,00 Euro kunt je je  retourticket te boeken naar de locatie in Bönen. Check www.facebook.com/detournado en www.detournado.nl voor de opstaplocaties en voorwaarden.

Steun de revolutie:
Sympathisanten van de Hardcore Republic kunnen de revolutie steunen via:
www.myspace.com/multigroove
www.multigroove.hyves.nl
www.facebook.com/multigroove
www.twitter.com/multigroove

Of check de website voor de laatste ontwikkelingen: www.multigroove.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 21-01-2013 om 14:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook