Het nieuwe seizoen in het vernieuwde Sans Souci Berlikum

Waar was jij deze zomer? Zat je in een ronkende bus op weg naar Loret de Mar om flink uit je plaat te gaan in de talloze clubs? Heb je het vliegtuig gepakt naar ‘Oh oh Cherso’ Kreta? Of zat je gewoon met tien kratjes bier voor de tent op ‘good old’ camping Appelhof op Terschelling? Of misschien heb je wel geen ene fluit gedaan, simpelweg omdat je het hele jaar al veel teveel geld had uitgeven tijdens leuke feestjes? Hoe dan ook, we hebben goed nieuws voor je, jouw nummer één beuk- en rospaleis Sans Souci staat weer in de startblokken voor een heel jaar rossen, hossen en raggen op de fijnste hardstyle en hardcore partijtjes.Sans Souci heeft de afgelopen zomer maanden niet stil gezeten.En is bezig geweest met de bouw aan een compleet nieuwe geluid systeem en licht show.Waarbij er met recht nu het beste geluid van het Noorden aanwezig zal zijn , en het zal de beuktempel van het noorden zijn naam eer aan gaan doen!!  Lees snel wat er dit jaar voor de liefhebber van stevige dance allemaal op het menu staat…

Deze Zaterdag : Beatbusters -4 Free edition
Hoe lekker is het om het nieuwe Sans Souci jaar te beginnen met een gratis feestje? Eh… is de paus katholiek? Tuurlijk is dat lekker! Namen als Solutio& The I’s, onze resident  Diabolic en upcomming talent  Deetox en vele anderen zullen deze zaterdag zorgen dat het nieuwe seizoen in het nummer één feestpaleis van Berlikum goed van start gaat. Verwacht een avond waarop je de betere hardstyle tracks van nu allemaal voorbij zult horen komen!

Zaterdag 17 september:  Overstuurd – 4 Free edition
Eerlijk is eerlijk. Nadat Beatbusters ‘for free’ is gegaan, kan hét hardcore concept van San Souci natuurlijk niet achterblijven. Wat dacht je van een lekker raggend setje van bijvoorbeeld de Psysco Brothers. Ben je ook klaar voor een portie gepast geweld van bijvoorbeeld Phonzo en D-Noize & Pacifier & Viruz? MC Triggah zal als vertrouwde Sans Souci resident jou op zijn geheel eigen wijze door de avond loodsen!

Zaterdag 1 oktober: Overstuurd – Italian edition
Na de lovende reacties van de Italian edition van maart van dit jaar, kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven. We gaan dan ook vol gas met een ultieme Italiaans onderonsje. Speciaal voor Sans Souci vliegen namen als Tommyknocker, Noize Suppressor, Mad Dog en Unexist over om nog maar eens te laten zien dat Italië niet alleen bekend is om zijn Pizza’s en corrupte politici!

Zaterdag 15 oktober: Beatbusters – My style is hardstyle
Deze editie van Beatbusters is er eentje met een extra rauw randje. Dat is namen als Digital Punk, B-Front, Vecino, Blockside en Diabolic wel toevertrouwd. Ook staat er nog een Zweedse verrassing op het programma. Chris One staat wereldwijd bekend als één van de meest ruigste hardstyle dj’s van het moment. En zeg nou zelf, dat is dan toch een ideale kandidaat voor Beatbusters?

Zaterdag 5 november: Beatbusters – My style is hardstyle
Tijdens deze editie van Beatbusters hebben we een absolute wereldtopper op het programma. Koen Bauweraerts, ook luisterend naar de naam Coone. Reist op 5 november aanstaande af uit België om de ‘beat’ eens even flink te ‘busten’ in jouw Sans Souci. Ook de rest van de line up is natuurlijk weer errruug lekker. Wat dacht je verder o.a. van namen als Avio,Solutio& I`s, ArmenianBoy en Tim-E??

Zaterdag 19 november: Overstuurd – Edge of Darkness
Als we goed in wel in november zijn aanbeland is het buiten donker en grauw. De hoogste tijd dan ook voor een extra duistere editie van Overstuurd. Verwacht deze editie geen tuttige melodietjes en happy breaks, fuck no! Dj’s als DaY-már, Omistettu, Ophidian, Partyraiser, D-Noize, Phonzo en Terrox nemen je mee op een hele pittige industrial, hardtechno, schranz en en darkcore reis…

Zaterdag 10 december: Overstuurd – 2 hard 2 core
Ook op 10 december is het smullen geblazen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nog lang niet uitgebluste hardcore veteraan Buzz Fuzz? Of van de early hardcore specialist Dr. Rude? Verder zal Nosferatu je de lekkerste hardcore van nu brengen. Verder staan Fetamin, Vavaculo, Rayzor, Terminal en Wolf voor klaar om jouw glas drinken van de bar te laten trillen! De ceremoniemeester van deze avond is natuurlijk weer onze eiguh Mc Triggah.

Zaterdag 24 december: Beatbusters 4 Free edition
De kerstmaand is best gezellig, maar laten we eerlijk wezen, het kost allemaal wel fucking veel geld! Dus is het toch ideaal als je op kerstavond gewoon helemaal GRATIS uit je dak kunt op een lekker hardstyle feessie? Dat dachten wij ook! DJ’s als Blockside, Diabolic, Double Dutch, Dymonic, GEMS, Psykickz en Refuze zullen ervoor zorgen dat je de volgende dag veel te laat aan het kerstontbijt zult verschijnen…

Zondag 25 december: Overstuurd – Jingle All the core
Santaclause is a bad motherfucker! In ieder geval wel op eerste kerstdag van 2011, want dan zijn het geen vredige kerstbelletjes die rinkelen in jouw Sans Souci. Amnesys, de sexy Anime en Meccano Twins reizen af uit Italië voor het betere ragwerk. Uit ons eigen laaglandje zullen Hazes, Dyprax, Nitrogenetics en een knallende live act uit de  Offensive stal: Accelarator plaatsnemen achter de decks.

Maandag 26 december: Pussy Club – Christmaxxx Edition
En op 2e kerstdag wordt de Kerstman een beetje ondeugend, want dan is het weer de hoogste tijd voor de lekkerste combi tussen sex, hardstyle, hardcore en ehhh.. nog meer sex!! De headliners Flamman & Abraxas en Evil Activities zullen jou de perfecte afsluiting van de kerstdagen geven!

Dus genoeg redenen om het nieuwe seizoen weer een bezoekje te brengen aan de vernieuwde `Beuktempel ` van het Noorden!!!

Om dit nieuwe seizoen te vieren hebben we een twitter actie voor de Twitteraars onder ons:

Wordt Sans Souci volger op Twitter : twitter.com/SansSouciBerlik

En onder onze volgers verloten wij 2×2 Gastenlijst plaatsen voor de rest van dit jaar!

Dus maak jij samen met een Vriend/Vriendin voor de rest van dit jaar kans op alle feesten van Sans Souci op de Gastenlijst!

Deze aktie is tot vrijdag 30 September!

Dus wordt nu volger van  Sans Souci op Twwiter: twitter.com/SansSouciBerlik

See you at Sans Souci Berlikum! discotheek.sanssouciberlikum.nl/homeVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-09-2011 om 23:30 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
iSenSe` 01-09-2011 @ 23:38:58

De beatbusters sowieso aanwezig!
Misschien tussen door eens een overstuurd!
Sans Souci, altijd top! (L)

Chukkels 02-09-2011 @ 07:43:51

Edge of Darkness ziet er wel leuk uit :D

Basscow 03-09-2011 @ 00:02:39

Sans Souci is echt helden tent! :D

ben ook zeer benieuwd na de nieuwe geluids-installatie

Jopsem 03-09-2011 @ 14:59:16

Beatbusters staat standaard in men agenda :D Echt een top tent, heerlijke “die-hard” sweer :cool:

Zeer benieuwd wat de vernieuwingen met zich mee brengen :D We zullen het vanavond zien :P

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook