Het Stuiterbal 2014 – Hossen & stuiteren op carnavalsmaandag

Bij vele is Het Stuiterbal inmiddels een begrip geworden, hossen & stuiteren op carnavalsmaandag in het pittoreske centrum van Haghorst. De combinatie van muzikaal doorgekoppelde trucks, carnaval en hardere sounds van zowel vroeger als nu zorgt iedere jaar weer voor memorabele momenten.

Teaser
YouTube Preview Image

Line up
The Prophet
Deepack
Luna
Distractor
Stereotuners
Phuture Noize
Puinhoop Kollektiv
Reactiv
MC Apster
MC Villain

Warm up mixen
Elke maandag voor Het Stuiterbal 2014 zal er een warm up mix online komen. Reactiv zorgde al voor het knallende startschot van deze serie opwarmertjes. Komende weken zullen de mixen van Puinhoop Kollektiv, Distractor en Deepack online komen. Deze zijn te beluisteren op soundcloud.com/het-stuiterbal.

Vervoer
Om Haghorst beter bereikbaar te maken zijn er Stuiterbussen in het leven geroepen. Vanuit verschillende plaatsen in Brabant vertrekken deze bussen op carnavalsmaandag richting Het Stuiterbal. Meer informatie hierover vindt u opwww.hetstuiterbal.nl/vervoer

Tickets
Tickets  kosten €7,50 en zijn te verkrijgen via tickets.hetstuiterbal.nl of bij een van de 450 Primera winkels in Nederland.

Minimum leeftijd 16 jaar
De minimum leeftijd voor Het Stuiterbal is 16 jaar. Er wordt streng gecontroleerd dus voorkom teleurstelling door een kaartje te kopen wanneer je nog geen 16 jaar of ouder bent.

Social media
Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Het Stuiterbal 2014? Volg ons dan via www.facebook.com/HetStuiterbaltwitter.com/HetStuiterbalVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-02-2014 om 17:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
stereotuners 02-05-2014 @ 14:36:50

Was een goeie fissa swa!!! :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook