Het verhaal achter D-Block & S-te-Fan – Ride With Uz

Volgens de website van D-Block & S-te-Fan brengen ze Ride With Uz toch wel uit op plaat onder de naam: D-Block & S-te-Fan – Ride With Uz / Stronger.

In november vorig jaar hadden de heren een nieuwsbericht op hun website gezet waarin werd uitgelegd waarom Ride With Uz niet gereleased werd.

Het verhaal achter Ride With Uz:

Ride with uz has been made in the period we were joining our past record label. We have made this track in our studio in Amsterdam, and the owners from that label joined in to our studio now and then because of the great fun we used to had. When we had the idea for the lyrics in ride with uz they knew someone to do the lyrics for our track, and ride with uz was born.

Doordat D-Block & S-te-Fan in de zomer dat label hebben verlaten wilden de eigenaren hun namen op deze release, omdat een vriend van hun de vocals deed.

D-Block & S-te-Fan hadden hier geen goed gevoel over maar zijn toch tot een akkoord gekomen.

Op de dag dat Ride With Uz naar de drukker zou gaan veranderde de eisen van het platen label in de zin dat er geen mogelijkheid was om Ride With Uz op een eerlijke en positieve manier te releasen:
“Juridisch is er niets dat deze release in staat zijn weg, maar vanwege alle negatieve energie rond deze track backstage hebben we besloten dat Ride With Uz toch niet te drukken gaat”

D-Block & S-te-Fan hadden toen deze track gratis beschikbaar gesteld voor de geinteresseerde.

Tot zover het verhaal achter Ride With Uz.

En wat is de reden dat de track nu wel gereleased wordt? Misschien dat ze de vocals eruit hebben gehaald? Misschien dat ze toch tot een akkoord zijn gekomen?

D-Block en S-te-FanVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 25-04-2008 om 09:47 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook