Hurricane Outdoor pakt het in 2012 nog groter aan

Zaterdag 2 juni 2012, staat er een nieuwe editie van Hurricane Outdoor in de agenda. Voor de derde maal op rij vindt het evenement plaats dat Zuid-Holland doet schudden. Na twee succesvolle edities is het tijd om uit te breiden. Hurricane pakt het dit jaar groter aan en zorgt voor een nog intensere beleving. Breng een bezoek aan Hurricane Outdoor, geniet van de fantastische sfeer en vaar mee naar the Caribbean!

“Dit jaar zijn er maar liefst twee areas, gevuld met grote namen uit de Hardstyle en Hardcore scene”.

De mainstage is gevuld met de grootste namen uit de Hardstyle scene op dit moment, aangevuld met een fantastische afsluiting door twee welgewaardeerde artiesten uit de Hardcore scene. De optredens van deze artiesten staan garant voor sets, waar het publiek mee omver geblazen zal worden.

De tweede area is rauw, hard en duister en staat voornamelijk in het teken van de Hardcore. Hier zullen een aantal namen uit de Hardcore scene zorgen voor muzikaal geweld. Samen met upcoming talents uit de regio, zorgen deze artiesten voor een perfecte invulling van deze duistere area.

Uiteindelijk…All Hell Breaks Loose!!!

Area 1
Brennan Heart
Outblast
Alpha²
Adaro
The Viper
Josh & Wesz
E-force
F8trix

Hosted by:
MC: Axys

Area 2
Mad Dog
Tommyknocker
Brothers of Hardcore
Mindfuck
N-ergetic
Skullz
The Musicians
Addiction
Vendettah

Hosted by:
MC: Darkness
MC: Xenix

Tickets & info
Om in het bezit te komen van een ticket voor Hurricane Outdoor is de website www.hurricaneoutdoor.nl beschikbaar. Daarnaast zijn de tickets te verkrijgen bij alle See-ticket verkooppunten. Alle overige informatie omtrent het evenement is terug te vinden op de website.

Social media:
Voor de laatste informatie, nieuwsberichten en interviews omtrent Hurricane Outdoor kan men terecht op de website en de beschikbare social media kanalen. Like de Facebook pagina en volg Hurricane Outdoor op Twitter om op de hoogte te blijven.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 04-05-2012 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
dennementos 04-05-2012 @ 15:53:05

Gruwelijk veel zin in!

badciepo 05-05-2012 @ 15:20:23

Ziet er goed uit:D Daar zijn we weer bij:)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook