Hysteria Outdoor 2010 presenteert: Chris One

Martin Björkman a.k.a Chris One uit Zweden is een nieuwe naam in de hardstyle scene. Ondanks dat Chris One nog niet echt bekend is bij het grote hardstyle publiek, hebben zijn producties op vele feesten al voor menig stampwerk gezorgd. Tijd dus om Chris One aan het grote publiek voor te stellen.

Duister, hard en rauw
Chris One’s stijl is duister en hard en zijn producties worden inmiddels door vele DJ’s gedraaid. Een voorbeeld hiervan is de track ‘Recruit’ die onlangs uit kwam op Tillt Records. Andere producties van Chris One, zoals ‘Coming After You’, Convictions en Scum kwamen eerder uit op het Theracords label. Martin’s andere alias, Dimavi, staat voor stevige, duistere hardtrance en hiermee stond hij dit jaar zelfs op de ‘Orange’ stage van Defqon1. Een veelbelovend DJ/producer dus. En Martin is pas 17 jaar oud!

Chris One – Recruit
YouTube Preview Image

Interview Chris One
In de laatste Theracords nieuwsbrief stond het volgende interview met Chris One:

Als Dimavi heb je op Defqon1 gedraaid. Hoe heb je het ervaren om op dit grote Nederlandse evenement te draaien?
Defqon was geweldig! De mensen, de muziek, de sfeer… ik kan hier nog wel even over doorgaan! Het kwam redelijk onverwacht om voor dit belangrijke evenement geboekt te worden maar het was super.

Je zal als Chris One op het nieuwe, grote hardstyle evenement Hysteria Outdoor draaien. Wat kunnen bezoekers aan dit evenement van jou verwachten?
Bezoekers kunnen verwachten dat ik alles zal geven, zeker met hardstyle. Ik werk elke dag hard om er zeker van te zijn dat mijn mix-technieken goed zijn en dat mijn producties knallen. Het is bekend dat ik één van de vertegenwoordigers ben van de harde en duistere kant van hardstyle en dat is dan ook precies wat ik ga draaien! Verwacht een knallende mix van harde en duistere tracks, oud en nieuw!

Digital Attack Events is trots om Martin voor het eerst als Chris One naar Nederland te halen. Zijn stijl is precies wat de organisatie met Hysteria Outdoor voor ogen heeft: hard, duister en rauw. Het staat voor de organisatie vast dat de hardstyle scene nog heel vaak van deze zeer talentvolle DJ/producer gaat horen.

Line up Hysteria Outdoor
Activator (IT)
The Beholder
Zany
Chris One (SE)
Crypsis
Deepack
Francesco Zeta (IT)
Gary D. (DE)
Geck-o
The Pitcher
Thera
Live: Avio
MC: Apster
MC: Rems
VJ: Vision Impossible

Hysteria Outdoor
Hysteria Outdoor vindt plaats op zaterdag 18 september van 15.00 uur tot 0.00 uur. De poorten gaan om 14.30 uur open. Het recreatieoord ligt op slechts 10 minuten rijden van Rotterdam.

Tickets
Zoals verwacht, komt de kaartverkoop voor Hysteria Outdoor intussen goed op gang! Tickets voor dit 9 uur durende stampfeest kosten € 39,50 en zijn uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar via www.hysteriaoutdoor.com, Paylogic en alle Primera winkels. Bij de ticketprijs zijn inbegrepen: gratis pendelbus tussen Rotterdam Zuidplein en het recreatieoord, gratis kluisjes en gratis toiletten. Muntjes op Hysteria Outdoor kosten slechts €2,- per stuk.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 30-08-2010 om 10:52 door Jor-D | Translate:

Reacties (6)

Plaats reactie
Mol 30-08-2010 @ 11:01:02

Top vent! Z’n producties staan me aan en z’n tracklists zijn divers!

San Miquel 30-08-2010 @ 12:35:57

Goed bezig deze kerel!! :cool:

Guide4U 30-08-2010 @ 13:45:32

lekker tegenstrijdig, defqon toelatingsleeftijd is 18 maar er staat wel een dj van 17 te draaien :’)
verder een veelbelovende producer!

NoiseHunterZ 30-08-2010 @ 13:49:47

held :p

hsrobin 30-08-2010 @ 14:17:00

Daar horen we nog wel meer van. ^^

DjThera 30-08-2010 @ 16:05:12

“lekker tegenstrijdig, defqon toelatingsleeftijd is 18 maar er staat wel een dj van 17 te draaien :’)”

Is toch alleen maar fkkn vet voor zo’n jonge talentvolle gast? _O_ Respect voor Martin!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook