Ibiza goes Hard 2012: Line-up en informatie

Op zaterdag 18 augustus zal er geschiedenis geschreven worden. Onze liefde voor de hardere stijlen zal ons samenbrengen op een van de bijzonderste party eilanden ter wereld. Dit is “Ibiza Goes Hard”.

Onder leiding van UK’s Twisted, Infexious, Brainfire, Quarantine Red/Black & Rotation, stampt dit vierdaagse evenement – verspreid over verschillende locaties – hardstyle en hardcore in de geschiedenisboeken van the white isle. Omdat je nooit iets half moet doen, zal de Ibiza Goes Hard tour een aantal van de beste spots in San Antonia aandoen, waaronder een van de zalen van de wereldberoemde club “EDEN”. Naast de beste uitgaanslocaties en pool parties, zal ook Ibiza’s eerste “harder styles” party boat op het programma staan.

LINE-UP
De line-up is met zorg samengesteld. Zowel talenten uit de UK als een aantal van Europa’s grootste namen zullen aanwezig zijn. Een aantal namen zijn al bekend:

Korsakoff – NL (Masters Of Hardcore)
Toneshifterz – AU (Fusion Records)
Day-Mar – NL (Masters Of Hardcore)
Crypsis – NL (Minus Is More)
Main Concern – SWE (Infexious Hardstyle)
Coarsection – PL (Infexious Hardstyle)

Verder zullen ook Smurf (GGM – Early Rave Pool Party Set), Joey Riot, Big-Worm, Al Twisted, Dark-Lite & DMR, Rob Da Rhythm, Hustler, Bassbutcherz, Hardcheck, Mikey Motion, Calum J, The Rhino en Joe Craig aanwezig zijn. Meer namen zullen bekend gemaakt worden naarmate 18 augustus dichterbij komt.

TICKETS
Een toegangsbandje/ticket-pack voor dit vier dagen en vier nachten durende evenement zijn tot 1 februari verkrijgbaar voor slechts £49 (excl. fee). Tickets zijn hier verkrijgbaar. Toegang tot de exclussieve party boat zal £20 extra bedragen. Dus voor slechts £49 + £20 kun jij bij alle club nights en pool parties aanwezig zijn, plus bij het keihard raggen op zee.

Het enige wat jij nog moet regelen is je hotel en vlucht. Je kunt natuurlijk zelf kiezen hoe lang je op dit prachtige eiland blijft. Zorg er alleen wel voor dat je 18 t/m 22 augustus niet mist!

Dit is een nieuwe pagina in de geschiedenis van hard dance. Zorg dat jij er bij bent! 2012 Is het jaar van de verandering.

MEER INFO
Facebook: www.facebook.com/ibizagoeshard
Twitter: www.twitter.com/ibizagoeshard
Email: [email protected]Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 02-02-2012 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (6)

Plaats reactie
Spablauw 02-02-2012 @ 12:37:42

Hardtraxx meeting?

Kai 02-02-2012 @ 13:54:16

@Spablauw Denk je echt dat mensen de reis van Nederland naar Ibiza gaan maken om een meeting te houden. Ik persoonlijk denk het niet. En waarschijnlijk zullen er wel wat aanwezig zijn maar dat zijn er slechts een paar denk ik.

StantonDJ 02-02-2012 @ 14:11:12

@Kai….jij hebt geen humor. :p

ComingHard!RealHard! 02-02-2012 @ 14:58:09

Hahah, wat een gast :p

D-Ruz 02-02-2012 @ 21:47:04

@Kai….jij hebt geen humor. Indeed :p

Kai 04-02-2012 @ 23:17:38

Weet ik….

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook