Illegal Vibes 2013: Terugkeer van de legende

Eind vorig jaar heeft Forces of Dance tijdens het House in Harmony festival weer na lange tijd van zich laten horen. De bezoekers van House in Harmony hebben een voorbode gekregen op iets waar in de wandelgangen van de (hard) dancescene al tijden over wordt gespeculeerd: een nieuwe editie van Illegal Vibes. Ondanks dat de datum van Illegal Vibes al langere tijd bekend was leek het er op dat het feest alsnog niet door kon gaan in verband met problemen rond de verstrekking van een vergunning. Dit is ook de reden waarom Forces of Dance terughoudend is geweest met berichtgeving in de media. Gelukkig heeft het recht zege gevierd en is de vergunning alsnog verstrekt. Forces of Dance kan haar publiek met trots melden dat de volgende Illegal Vibes een feit is. ‘It giet oan!’.

Illegal Vibes is kort na de eeuwwisseling ontstaan als underground houseparty op een boerderij in museumdorp Allingawier, in de nabije omgeving van het Friese Sneek. Het feest werd een groot succes en bleef niet onopgemerkt onder houseliefhebbers. Helaas bleef Illegal Vibes ook niet onopgemerkt door de politie waardoor een vervolg in Allingawier nooit is doorgegaan. Kort daarna verhuisde Illegal Vibes naar een nieuwe locatie die minstens zo bijzonder was als de eerdere locatie: Angel’s Place op industrieterrein Oostpoort in Harlingen. Door de combinatie van een bijzondere locatie, verrassende line-ups, uitgebreide decoratie (denk aan het ‘piratenschip’) en de ouderwetse underground sfeer groeide Illegal Vibes uit tot een geliefd en goedbezocht evenement. Het succes werd versterkt door een aantal roemruchte outdoor edities waar menig feestganger nu nog over spreekt.

De laatste jaren wordt Illegal Vibes minder frequent georganiseerd, maar zeker niet minder succesvol. Forces of Dance durft te stellen dat Illegal Vibes in het hart zit van vele feestgangers van zowel uit de oude als nieuwe generaties. Het bewijs is gebleken toen de datum voor de aankomende editie van Illegal Vibes bekend werd gemaakt op de diverse sociale mediakanalen als Facebook, Twitter en Partyflock. De animo is enorm.

Na een afwezigheid van twee jaar brengt Forces of Dance op zaterdag 25 mei 2013 hét ultieme underground feest van Noord-Nederland weer terug naar haar thuishonk Angel’s Place op industrieterrein Oostpoort in Harlingen. Alle tijd is duur, leef het leven puur of met andere woorden : deze editie van Illegal Vibes mag je niet missen!

Er zijn op Illegal Vibes twee area’s waar de bezoekers zullen worden getrakteerd op diverse artiesten uit binnen en –buitenland op het gebied van hardstyle, hardcore en aanverwanten.

Area 1 / Hardstyle, Hardcore
Thera
Crypsis
Partyraiser
Radical Redemption
Chain Reaction
Dutch Movement
Justino
Orphean
Active-B

Area 2 / Early Rave, Hardcore, Darkcore, Industrial
Noize Suppressor
Tommyknocker
Mad Dog
Predator
Day-mar
Re-Style
Defendor
Gizmo
Rabies

De area’s worden gehost door ceremoniemeesters MC Den= en MC Triggah.

De afgelopen editie van Illegal Vibes in 2011 was uitverkocht. Omdat er voor de aankomende editie van Illegal Vibes een beperkt aantal kaarten beschikbaar is, raadt de organisatie bezoekers aan om kaarten vroeg in de voorverkoop te kopen.

De entree kaarten zijn verkrijgbaar via www.illegalvibes.nl of bij een Primera-vestiging in de buurt.

Reguliere entree ticket € 28,50 (ex fee)

Combi entrée ticket inclusief after party € 35,- (ex fee)

Deurverkoop € 35,- (maar wil je verzekerd zijn van een leuke dag koop je kaarten dan in de voorverkoop)

Voor de bezoekers die er geen genoeg van kunnen krijgen is er vanaf 23:00 een officiële Illegal Vibes after party in beuktempel Sans Souci met dj’s Partyraiser, Buzz Fuzz, Darkraver, Defendor, Gizmo, Active-B en mc’s Drip en Triggah. Meer informatie hierover vindt je op www.sanssouciberlikum.nl.

Binnenkort volgt er meer praktische informatie over Illegal Vibes zoals informatie over de pendeldienst, bereikbaarheid, lockerkasten, de timetable en meer. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws ga dan naar de website www.illegalvibes.nl of meld je dan aan op een van de sociale media pagina’s: Facebook, Twitter.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 19-02-2013 om 22:44 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Jvosje 21-02-2013 @ 16:41:51

Prachtig, mooi feest dit!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook