In-Phase en Fatal in Heart for Hardstyle 52

Aanstaande Maandag 24 December is het tijd voor de laatste aflevering en guestmix van dit jaar. Vorige week kon je al meeluisteren naar aflevering 51 waarin Geck-O en Lunaticz te gast waren. Deze Maandag nodigen Heart for Hard en Fear.fm, het duo In-Phase uit voor een nieuwe mix. In het tweede uur kun je luisteren naar resident: Fatal inc.

Deze Maandag staat aflevering 52 van de Heart for Hardstyle Radioshow in de planning. In het eerste uur van deze aflevering is het tijd voor Dirty Workz artiesten: In-Phase. Dit jaar hebben zijn ze al enkele keren te gast geweest in de show en heeft Heart for Hard ze ook geinterviewd. Je kent In-Phase waarschijnlijk wel van optredens op o.a. Defqon 1, Decibel of Euphoria. Daarnaast hebben ze dit jaar enkele releases gehad op het “Dirty Workz Update” label zoals “Cold & Fire” en “Awaken”(samen met Atmozfears). Je kent misschien ook: “Fight For Survival” die ze samen met Frequencerz uitgebracht hebben op Fusion Records. In het tweede uur is het tijd voor een residentmix van Fatal inc. Je zult hem misschien kennen van zijn optredens op The Qontinent of Last World Festival. Daarnaast stond hij dit jaar ook op Heart for Hard Apocalypse. Hij zal deze avond zorgen voor een rauwe afsluiter.

Maandag 24 December 2012
H4H & Fear.fm Harder
20:00 – 21:00 In-Phase
21:00 – 22:00 Fatal inc.

Maandag 24 December kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm en www.fear.fm. (Harder).
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal.

Uitzending gemist?
Wegens het succes van vorige afleveringen, wordt er ook elke Woensdag een herhaling van de “Heart for Hardstyle” radioshow uitgezonden voor andere tijdzones, om 11:00 s’ochtends. (na de Theracords show). Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle show ook op facebook: facebook.com/heartforhard & heartforhardstyle.com

Heart for Hardstyle in 2013
Op 31 December 2012 zal de laatste herhaling van Heart for Hardstyle uitgezonden worden op Fear.FM. Omdat Fear.FM stopt is de show vanaf 2013 weer elke Maandagavond exclusief te horen op www.h4h.fm. Graag wilt Heart for Hard de luisteraars die via Fear.FM luisterden en natuurlijk de organisatie van Fear.FM bedanken voor de support. Het team van Heart for Hardstyle wenst verder iedereen prettige kerstdagen en een gelukkig en voorspoedig 2013 toe!

Vorige week in Heart for Hardstyle 51
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 24-12-2012 om 10:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook