In-Phase & Neroz in Heart for Hardstyle 70

Na de verpletterende livemix van Anagenetic, is het op Maandag 13 Mei 2013 weer tijd voor twe nieuwe guestmixes bij Heart for Hard Radio. Aankomende Maandag zullen de heren van In-Phase het eerste uur verzorgen. Daarna is het wederom tijd voor een Dirty Workz guestmix. In het 2e uur nodigt Heart for Hard, resident Neroz uit om de show af te sluiten.

Maandag is het alweer tijd voor aflevering 70 van de Heart for Hardstyle series. In het eerste uur gaan we luisteren naar In-Phase. Recent speelden zij nog op Bassleader en de meest recente release is “Time Stands Still” samen met Atmozfears. Ze zijn ze klaar voor het festivalseizoen en hebben weer wat nieuwe track klaarliggen. Je zult ze dit jaar dan ook vinden op Defqon 1 en Sunrise Festival. In het tweede uur is het tijd voor Heart for Hard resident en sinds eind vorig jaar ook de nieuwe aanwinst van Dirty Workz. We hebben het hier over Neroz. Met zijn releases “Something to Lose” en de “Neroz & Neilio – New Answers” remix maakte hij direct een goede indruk. In Maart kwam hij met “Resurrection” samen met Neilio en de remix van “Ard und Jorn – 16”. Neroz zal de show wederom op een waardige manier afsluiten!

Maandag 13 Mei 2013
20:00 – 21:00 In-Phase
21:00 – 22:00 Neroz

Uitzending gemist?
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal. Naast dit ‘hardstyle geweld’ is er ook een kans om deel uit te maken van “The Heart”. Laat een bericht achter over “Heart for Hardstyle” of je passie voor Hardstyle op de Heart for Hard Facebook, Twitter of Website. Verschillende berichten worden uitgekozen en zul je terugzien in de Heart for Hardstyle episodes op Youtube! Onder deze inzendingen zullen ook regelmatig goodies worden verloot.

Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle shows ook op Facebook: facebook.com/heartforhard & www.heartforhardstyle.com.

Vorige week in Heart for Hardstyle:
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 11-05-2013 om 21:30 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Sjorz 13-05-2013 @ 22:34:43

the shadow (l)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook