Inception 14 december: Enter Jurassic Park – part 2

Terug in de hardste locatie van Midden Nederland: Inception! Zaterdag 14 december staan de bassen weer vol aan en vergaat de wereld om je heen in het sonische geweld van de vetste Hardstyle. Deze keer niet alleen met een moddervette Inception area maar ook met een area hosted by Hard at Heart. Twee dikke zalen dus! Onder het thema Enter Jurassic Park – part 2 komt de legende weer tot leven. Durf jij het aan?

Inception bestaat inmiddels alweer meer dan twee jaar en dat gaan we natuurlijk wel even vieren! Enter Jurassic Park was in 2011 één van de eerste Inception feesten en dat dat gruwelijk was, daar was iedereen het wel over eens. Deze Part 2 zal niet minder gruwelijk zijn! You like hardstyle? You don’t wanna miss this one!

Get your ticket now
De voorverkoop loopt als een trein op steroiden maar je kan er nog bij zijn. Zorg dat je snel naar Paylogic surft en haal voor maar € 10,- je kaartje in huis voor het dikste Hardstyle event van december! Aan de deur ben je, als er nog kaarten zijn, voor € 15,- binnen dus haal ze beter in de voorverkoop!

YouTube Preview Image
Chain Reaction

Niet voor niets kreeg de vorige Enter Jurassic Park het predikaat ‘zeer goed’ mee, want de zaal stond totaal op stelten toen. Een voorproefje van 14 december want Inception gaat ervoor om keihard te knallen! De reacties van vorige keer spreken boekdelen:
− Wat en geweldig feest zeg!! Avio Helden frontliner Eindbaas !!!
− Het was GENIAAL super vet volgende keer zeker weer van de partij
− 1e x culemborg, super feest!! Heerlijk geluid. De piep in m’n oren is bijna weg, alleen nu de stijfheid in mijn benen nog :’)
− Hardcore zaal knalde echt heerlijk!!! Top avond gehad en wat kan Amnesys toch lekker hard draaien zeg.. !!!
− Lekker feestje, 1ste x culemborg. Menn wat een geluid!

Inception Area
De line-up voor de main area is waanzinnig. Met headliners Chain Reaction, Radical Redemption en Titan kan de nacht al niet meer stuk en daar zijn nog aan toegevoegd Dailucia, Artic, High Voltage, Scott Marten en Freaco. Met acht man sterk gaan ze jullie van 22:30 tot 6u samen met Mc Livid helemaal gek maken!

YouTube Preview Image
Radical Redemption

Line-up Inception Area
Chain Reaction
Radical Redemption
Titan
Dailucia
Artic
High Voltage
Scott Marten
Freaco

Hard at Heart Area
De Hard at Heart area maakt het bijna nog bonter met maar liefst 12 dj’s! Deze zaal wordt exclusief gehost door het team achter Hard at Heart online. Verwacht niks anders dan de beste hardstyle en raw hardstyle beats op 14 december!

Line-up Hard at Heart Area
Abductor
Alcatrax
Aztech
Bassfreakz
Bassnoize
Eddicted
Maxi-G
NemesisOfficialNL
The Resistance
THEbaddestSTEPH
Trix
Ziva
Mc Serra

Hardest place XXL Culemborg
XXL in Culemborg ligt lekker centraal in Nederland en is vanaf alle grote steden binnen 1,5 uur of sneller te bereiken. Een super en keihard soundsystem, spetterende laser- en lichtshows, schitterend entertainment, top dj’s en maximaal 2000 mensen komen allemaal samen op de feesten bij XXL Culemborg. Voor Bloody Sunday komt er nog eens een dik pak extra geluid bij, want alleen keihard is goed genoeg (denk om je gehoor, neem oordopjes mee, ook ter plaatse verkrijgbaar)!

Parkeren
Eventcenter XXL te Culemborg is ook per auto uitstekend te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de XXL en het parkeren is bovendien gratis! Je wordt geadviseerd te parkeren op de nieuwe parkeerplaats bij het NS-station (3 minuten lopen)

Openbaar Vervoer
XXL ligt op een loopafstand van Culemborg CS. Vanaf het station sta je binnen vijf minuten midden voor de deur.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de ingang gevraagd worden je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-12-2013 om 20:55 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook