Inception Space Edition: In a galaxy far, far away…

Four to the floor en dan goed snoeihard! Voor de vierde keer daalt Inception neer op Crystal Venue met de meest knallende hardstyle, de meest rauwe beats en natuurlijk het meest opgehitste publiek. Keiharde knallers en original hardstyle sounds staan je te wachten. Nog net voor de vakantie daalde uit de buitenste ring van het zonnestelsel de line-up op je neer. En dat is wel even wat! De echte hardstyle liefhebber is spontaan zwevend naar zijn vakantiebestemming geweest. The force is strong in these ones! Kom je net terug? Dan hier nog eens de line-up en wat extra info.

Weet je het nog? De vorige keer? Je was er toch wel bij? Misschien sta je nog op één van deze filmpjes:
Roman Empire
YouTube Preview Image

Jurassic Park
YouTube Preview Image

Vanaf het begin was het duidelijk dat ook de hardstyle-fans de weg naar Culemborg maar al te goed weten te vinden. Als het menu aantrekkelijk is komen de gasten tafelen, en voor deze Space editie van Inception staat er genoeg lekkers op het programma. Het duurde even, want er zit wat vertraging in de communicatie met de HMS Inception, het moederschip dat op dit moment de asteroïden-gordel doorkruist. Maar de lijst met intergalactische afgevaardigden is nu doorgekomen en ontcijferd. Aan boord bevinden zich een aantal ‘Hitchhikers of the galaxy’ die hun platentassen mee hebben genomen en overal op de bewoonde planeten nieuwe tracks hebben opgespoord. Tracks die hier op aarde als een bom zullen inslaan, dat zul je merken ook! Om je maar niet langer in spanning te houden:

Line up Inception Space Edition:
Nowaxx
Genius
Isaac
E-force
Thera
Mc UB

Recht uit het hart van de melkweg, onvervalste hardstyle van buitenaardse proporties. Daar kan Yoda nog wat van leren. De Nasa houdt van minuut tot minuut de baan van de HMS Inception in de gaten en op het ISS (voor de oningewijden: International Space Station) worden de voorbereidingen getroffen voor de docking-manoevres. Van daaruit komen de dj’s met een shuttle rechtstreeks naar Crystal Venue waar ze in het weiland opgevangen zullen worden door een Aards ontvangstcommitee die ze naar de zaal zal brengen.

Tickets to space are still available
Je had misschien al ergens gelezen dat de Early Bird tickets uitverkocht waren. Iedereen wil deze ‘first contact’ met een alien lifeform natuurlijk van dichtbij meemaken. Maar je bent nog niet te laat! Voor € 17,50 ben je al in het bezit van een voucher die toegang geeft tot het hoofd-dek van de HMS Inception. Waar je ze kunt halen?

Presale adressen:
Paylogic
Primera
Vakantieveilingen.nl (Beperkt aantal)

Inception – Space Edition belooft op voorhand al een geweldig hardstyle spektakel te worden. Het schijnt dat zelfs Darth Vader een paar snipperdagen heeft opgenomen op de Death Star om hier toch vooral bij te kunnen zijn!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 23-08-2012 om 14:09 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
iSenSe` 23-08-2012 @ 18:05:17

echt altijd dom gelul van die mannen van avio :roll:

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook