Incognito brengt Hardstyle geweld naar Leiden

Met een nieuwe editie van Incognito zal Leiden op zijn grondvesten schudden! Op de avond van 23 februari zal er in Danssalon inCasa een heus Hardstyle geweld losbarsten met meerdere vooraanstaande artiesten. De DJ’s die dit met alle liefde voor hun rekening gaan nemen zijn onder andere Adaro, Frequencerz, Kevin Kaos en DJ Desnar.

Adaro
Adaro, bekend van de hits als ‘No Time To Sleep’, ‘Everyday’ en zijn laatste samenwerking met Digital Punk ‘Natural Born Killers’ heeft het afgelopen jaar velen harten gestolen met zijn unieke en eigenzinnige sound en is uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende artiesten van dit moment. In november draaide hij op, het voor menig DJ belangrijkste indoor evenement, Qlimax in het Gelredome. Eind 2012 deed hij samen met zijn maatje Ran-D Australië aan om daar te draaien als de bekende live-act Gunz For Hire. Dit optreden was onderdeel van de nu al legendarische ‘Operation Sorrow-tour’. Adaro zal dit keer een lekker lange set draaien dus één ding is zeker, Adaro will hit you with that bang shit!

Frequencerz LIVE
Een duo welke op bijna elke line-up terug te vinden is, zijn de Frequencerz. Deepack draaide hun track ‘Tomorrow and Beyond’ tijdens hun sluitingsset op de mainstage van Defqon.1 in 2008. Een jaar later, in 2009, werden tekende zij bij een van de grootse labels, Fusion Records. Vanaf dat moment is het erg snel gegaan, stonden zij in 2010 op onder andere Defqon.1, The Qontinent en Bassleader. En ook deze zomer stonden ze op alle grote festivals; Decibel, Dominator, Wish Outdoor en Q-Base. Wanneer zij achter de draaitafels staan weet men dat de beuk erin gegooid wordt met nummers als ‘Bitch’, ‘Fight For Survival’, ‘Revolution’ en hun nieuwe hit ‘Burnin’. Deze jongens zorgen altijd voor een dikke set en op de avond van 23 februari zal dit een extra dikke performance zijn want op Incognito draaien de Frequencerz LIVE! Een speciale LIVE-set waarbij niemand stil zal kunnen staan.

Kevin Kaos
Kevin Kaos heeft op alle grote feesten gestaan; Decibel, Defqon, Hard Bass en The Qontinent. Daarnaast draait hij ook vaak in het buitenland, zo heeft hij gigs van Zuid-Afrika tot Maleisie en van Mexico tot Glasgow. Kevin Kaos is bekend met zijn hits als ‘Legendary’, ‘Electric Future’, ‘Hit The Floor’ en ‘Get Down’. Kevin Kaos zorgt altijd voor een gevarieerde en verrassende set waarmee het publiek altijd meekrijgt. Wat zeker is: Kevin Kaos will let you hit the floor!

DJ Desnar
DJ Desnar is één van de nieuwste aanwinsten van Dirty Workz waar hij draait onder het nieuwe label Anarchy. In 2010 bracht hij zijn eerste EP uit met de tracks ‘2H2H’, ‘MF Psycho’ en ‘Up In This Joint’. Deze tracks zijn door meerdere grote DJ’s gedraaid op evenementen als Decibel en Defqon.1. Zijn track ‘Curiosity’ staat op de compilatie CD van Hard Bass 2012 welke is gemixt door DJ Luna en op dit moment heeft hij net zijn nieuwe track ‘Rock & Roll’ af welke zeker gehoord zal worden op deze avond. DJ Desnar zorgt altijd voor energie en op 23 februari zal dit zeker niet anders zijn. DJ Desnar is up in this joint!

Incognito Anthem
Kevin Kaos en DJ Desnar zijn samen met MC Disley de studio ingedoken en hebben daar het Incognito Anthem geproduceerd. Zij zullen met zijn drieën dan ook een speciale set neerzetten waarbij zij het Incognito Anthem voor het eerst ten gehore zullen laten brengen!<

Pittboy, Pari, Zero Sanctuary en D-Entrax
Incognito brengt ook nieuw en opkomend talent onder de aandacht, daarom zullen ook Pittboy, Pari, Zero Sanctuary en D-Entrax hun kunsten vertonen.

Pittboy en Pari draaiden allebei al eerder op Incognito, maar zullen met deze editie voor een primeur zorgen want zij bundelen hun krachten door op deze avond back-to-back te draaien. Naast hun zal het Delftse duo Zero Sanctuary draaien, residenten bij het Delftse concept Radical waar zij al naast Radical Redemption en Low-E draaiden. Als laatste presenteert de organisatie met trots de winnaar van de Incognito DJ Contest; D-Entrax. Deze enthousiaste DJ won de finale met een overduidelijke meerderheid van stemmen van het publiek en kreeg ook een hoog aantal punten van de jury.

Kaartverkoop
Kaarten zijn binnenkort beschikbaar via de site van Danssalon inCasa en kaartverkopers.

Volg Incognito op de voet
Blijf op de hoogte van informatie m.b.t. kaartverkoop, nieuws, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom Incognito via de officiële social media-kanalen; Facebook Twitter.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 24-12-2012 om 17:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook