Indicator 26-9-2009: De Line-up & Timetable

Op 26 september, Huize Maas te Groningen, vindt er een nieuwe stralingsmeting plaats en zullen de geigertellers in het rood slaan. Indicator presenteert haar 4e editie, “ Radio Active ”.
Wederom zal de locatie een verrassende metamorfose ondergaan waar de organisatie de nadruk legt op visuele extra’s en decoratie. Indicator haalt er weer extra lasers en lichteffecten bij om er voor te zorgen dat de straling duidelijk merkbaar is.

Line up en timetable

Voor deze editie heeft is gekeken naar een veelzijdige invulling van de avond met de volgende namen:

D-Block & S-te-Fan
Deze oude bekenden van Indicator hebben tijdens ‘Hardstyle Supremacy’ Huize Maas op haar grondvesten laten schudden. Momenteel zijn de heren met een nieuw album bezig wat niet lang meer op zich laat wachten. Je kunt deze nacht dan ook diverse primeurs door de speakers horen beuken. Destijds waren zij al laaiend enthousiast vanwege het publiek in Huize Maas die wel weten hoe je een feestje moet bouwen. Zij verheugen zich dan ook op hun terugkeer en hebben het volgende aan Indicator laten weten: “Te gek dat we weer in Groningen zijn! Ondanks de lange rit was het de vorige keer meer dan de moeite waard! We staan dit keer op dezelfde tijd als vorig jaar dus dat moet goed komen. Groningen ging ervoor de vorige keer op Indicator! Huize Maas: Get ready to be rocked! “

Trilok & Chiren
Al jaren lang zijn de heren actief in de Hardstyle scene en volgens velen zijn ze de meesters van de Early Hardstyle. Met meerdere hits op hun naam kan er gesteld worden dat de kunst van het produceren aanwezig is. Deze kunsten zijn zij nog niet verleerd en na het zien van dit filmpje, wat een preview is van hun nieuwe aankomende release, weet ook Indicator niet precies wat er verwacht kan worden. Maar dat het verrassend zal zijn is één ding wat zeker is!

Crypsis
Als er gesproken wordt over een vliegensvlugge ontwikkeling dan springt deze dj en producer er boven uit. Zo heeft Crypsis binnen afzienbare tijd een album gereleased waar je u tegen zegt. Dit talent heeft hierbij samengewerkt met gerenommeerde artiesten als Luna en Dana. Naast zijn kwaliteiten als producer heeft Crypsis afgelopen zomer ook zijn dj skills getoond op vele toonaangevende festivals zoals, The Qontinent, Bassleader, Reset, Pleasure Island en Free festival. Crypsis is aiming for the top en dat zal 26 september zeker blijken.

Overig
Verder zal de line up worden aangevuld met regionaal talent zoals, Bass., Medusa en de winnaar van de Dj Contest. D-Noize en Semca zullen de nacht afsluiten met een Early Hardcore set.

Timetable
23.00-23.45 Winnaar Dj Contest (TBA)
23.45-00.30 Bass.
00.30-01.00 Medusa
01.00-02.30 Trilok & Chiren
02.30-04.00 D-Block & S-te-Fan
04.00-05.30 Crypsis
05.30-06.00 D-Noize & Semca
Hosted by MC Drip
Visuals by Alien Interactive Animation

De voorverkoopprijs is € 12,50 (excl. fee) en € 15,- aan de deur. De online voorverkoop is zojuist gestart! Koop je tickets via ticketscript hier! De mensen die niet via de digitale weg een kaartje willen bemachtigen kunnen terecht bij “ De jongens van Hemmes ” en “ Plato ” te Groningen.

Conclusie: Indicator gaat voor een explosieve editie!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 11-09-2009 om 13:06 door Khadber | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Qoncrete 11-09-2009 @ 17:26:44

Altijd fijn (H)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook