Indicator viert vijfjarig jubileum met internationale line-up en een extra dikke show

Met nog een week te gaan stevenen we af op een nieuwe editie van Indicator en deze editie zal anders zijn dan jullie gewend zijn. Er was al aangegeven om voor deze editie dikker uit te pakken als ooit te voren en de reden daarvan is de viering van het 5 jarig bestaan van Indicator. Een dikke internationale line up en een ongeëvenaarde show zullen de basis vormen voor een ongekende editie van Indicator op de 13e van oktober.

25 oktober 2008 vond de eerste editie van Indicator plaats in Huize Maas en dit was dan ook de grondlegger voor al hetgeen wat daaruit volgde. Inmiddels hebben er acht edities in Huize Maas plaatsgevonden en in april 2011 werd het succes bekroond met een grote en succesvolle editie in Sportcentrum Kardinge. Deze gestage ontwikkeling zal worden doorgezet, want Indicator wil de hardstyle liefhebber blijven voorzien!
De planning voor 2013 is zo goed als afgerond en het beloofd een spectaculair jaar te worden, maar eerst natuurlijk de editie van Indicator op 13 oktober! Voor deze editie is de lat is hoger gelegd ten aanzien van zowel de programmering als voor de show, immers moet het 5-jarig jubileum uitbundig worden gevierd.

Line Up
De programmering is inmiddels een feit en voor de actieve onder ons is het duidelijk wat de gehele line up is van Indicator, deze is immers vrijgegeven via de social media. Een programmering die zich niet beperkt tot een specifiek subgenre van hardstyle, maar alles vertegenwoordigd wat de hedendaagse hardstyle te bieden heeft. Ter ere van het 5-jarig jubileum is er getracht een verrassende, internationale en niet alledaagse line up samen te stellen, en dat is naar ons idee gelukt. Voor de volledigheid hieronder de line up voor aankomende editie van Indicator:

Frontliner
The R3belz
Frequencerz
Audiofreq
Vecino
Twin Towers
MC: Resurrection

Decor
Zoals reeds aangegeven wordt ook de lat hoger gelegd ten aanzien van de show en dat resulteert in een unicum. Naast de dikke licht- en laserhow, wordt voor deze editie van Indicator een techniek toegepast die nog niet eerder is gebruikt in de beuktempel van Groningen.
Deze techniek heet projection mapping. De straling van een beamer wordt hierbij opgedeeld waardoor deze apart kunnen worden aangestuurd. Hierdoor kunnen dus verschillende vlakken apart van elkaar worden gebruikt voor visuals. Het resultaat is dat de VJ daardoor een dynamisch decor kan creëren waarvan de mogelijkheden onbegrensd zijn!
Voor de 13e van oktober heeft Indicator ervoor gekozen om deze techniek optimaal te benutten door niet één beamer in te zetten, maar drie! De show van deze editie zal dan ook groter en spectaculairder zijn als ooit tevoren!

YouTube Preview Image

Tickets
Tickets waren tot 18 september verkrijgbaar voor slechts €12,50 (ex fee) in het kader van de vroege-vogel-actie. Daarna kosten de kaarten €15,- (ex fee). Koop je kaart(en) in de voorverkoop via www.indi-cator.nl en www.huizemaas.nl.
De deurverkoop bedraagt €17,50. Let op; zo goed als elke Indicator in Huize Maas was tegen het uitverkopen aan, of was uitverkocht. Aan de deur zullen een beperkt aantal tickets verkrijgbaar zijn! Wil jij zeker weten dat je erbij kan zijn, koop dan op tijd je ticket in de voorverkoop!

Algemene Info
De poorten van Huize Maas worden geopend om 23:00 en sluiten weer om 06:00. Het restaurant gedeelte is open vanaf 00:00 voor degenen die even willen bijkomen of aan de diverse activiteiten willen deelnemen. Mocht je na Indicator nog door willen knallen, dan is Pulse de oplossing. Daar kan je namelijk tot in de vroege uurtjes terecht voor een stevige voortzetting van de nacht.

Facebook event, Tickets linkVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-10-2012 om 21:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook