Infectious presenteert: Ran-D, 7 december in P60 Amstelveen

Na de geslaagde editie van afgelopen juni is Infectious terug!  Na het succes van afgelopen editie met Adaro is het op 7 december de andere helft van Gunz for Hire die plaatsneemt achter de deks. Infectious presents: Ran-D!

Met een notering in de DJ Mag Top 100 heeft Randy Wieland, beter bekend als Ran-D, bewezen bij de grote namen van de hardstyle scene te behoren. Met zijn partner in crime Adaro reist hij heel de wereld over om elk feest op z’n kop te zetten met hun unieke act Gunz for Hire. Dit jaar waren de heren zelfs verantwoordelijk voor het anthem van Qlimax. Op 7 december zal dit nummer naast de hits Rebel To The Grave, Twilight Zone, I Need You en Never Scared ongetwijfeld te horen zijn tijdens een nieuwe editie van het Hardstyle event van Amstelland.

Ran-D wordt bijgestaan door lokale held en resident-DJ Dr. Rude. Ondanks zijn drukke schema in binnen- en buitenland heeft hij toch nog een plekje kunnen vinden voor Infectious. De man die er al vanaf het begin af aan bij is in Amstelveen, zal er deze editie wederom bij zijn en weer een lekkere stevige set komen neerzetten!

Naast deze 2 grote namen is er ook ruimte voor talent. Rough Nation, Hardstyle Defenders, Unishock en Bassfeeder vullen de rest van de avond met de hardste en de stevigste beats van dit moment.

De kaarten (€15.00 reguliere VVK/€17.50 aan de deur) zijn te verkrijgen via de website van P60 en alle Primera winkels.

Infectious opent haar deuren om 22.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website van P60.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-11-2013 om 15:37 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
ColdEffects 20-11-2013 @ 16:07:30

Aanwezig!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook