Inner Heat & ArmenianBoy in Heart for Hardstyle 57

Aankomende Maandag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van de Heart for Hardstyle Radioshow. Deze keer nodigt Heart for Hard, resident Armenianboy en Dirty Workz artiest: Inner Heat uit voor een guestmix.

Op Maandag 3 Februari zal aflevering 57 van de Heart for Hardstyle Radioshow uitgezonden worden op www.h4h.fm. Het eerste uur wordt verzorgt door Dirty Workz artiest: Inner Heat. Je kent hem misschien van zijn releases: The Emerald Dream en The Firstborn. Daarnaast stond hij ook in de lineup van o.a: The Qontinent, Bassleader en Defqon 1 . In het tweede uur zal resident ArmenianBoy de show afsluiten. Bereid je voor op een stevige set. ArmenianBoy kwam recent nog met zijn release “Legion” op Hexablast Records. Je kent hem misschien van Fantasy Island of Superbash. Dit jaar staat hij ook op Heart for Hard: Resurrection.

Maandag 3 Februari 2013
20:00 – 21:00 Inner Heat
21:00 – 22:00 ArmenianBoy

Maandag 3 Februari kun je van 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm.

Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal. Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle shows ook op facebook: http://facebook.com/heartforhard & http://www.heartforhardstyle.com.

Vorige keer in Heart for Hardstyle 56Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 04-02-2013 om 19:53 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook