Inner Heat & Rebourne in Heart for Hardstyle 94

Na een succesvolle uitzending met Wasted Penguinz en Clock Kid, is het aankomende maandag weer tijd voor aflevering 94 van de Heart for Hardstyle Radioshow. In deze aflevering staan er twee guests in de planning namelijk: Dirty Workz artiest Inner Heat en Fusion artiest Rebourne.

Maandagavond om 20:00 uur staan er weer twee guestmixes op het programma van de Heart for Hardstyle Radioshow. Dirty Workz artiest: Inner Heat zal het eerste uur van de radioshow onder handen nemen. Eind vorig jaar kwam hij met de release: ”I’m Reaching” op Dirty Workz Update. Daarnaast stond hij op de line-up van o.a. Euphoria en Dreamfields Festival. In het tweede uur zal Fusion Records artist: Rebourne de show afsluiten. Op 20 januari 2014 kwam hij met zijn energieke release op Hard With Style: “Trigger/Horizon”, die op dit moment al in de topposities staan van de bekende hardstyle downloadportals. Vorig jaar stond hij op de lineup van o.a. XXlerator, Mondaybar en Matrixx in the Park. Beide artiesten zorgen wederom voor spectaculaire guestmixes die je zeker niet mag missen!

Maandag 27 januari 2014
20:00 – 21:00 Inner Heat
21:00 – 22:00 Rebourne

Maandag 27 Januari kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm.

Uitzending gemist?
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees niet getreurd! Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal(http://youtube.com/officialh4h).

Wegens het succes van vorige afleveringen, wordt er elke dinsdag een herhaling van de “Heart for Hardstyle” radioshow uitgezonden voor andere tijdzones die start om 10:00 uur s’ochtends(CET).

Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle show ook op facebook en de website.

Vorige keer in Heart for Hardstyle:
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 27-01-2014 om 09:24 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook