Insane Agency & Insane FM presenteren: Hardheid in Dieka, Markelo

Als het aankomt op het oosten van Nederland, dan komt het aan op Hardheid. Het is daardoor geen toeval waarom Insane Agency gekozen heeft voor het oosten van Nederland met Dieka als uitval basis. Hier zal op een lange vrijdagavond Hardheid centraal staan. Dieka is bewapend met een bijzonder staaltje licht en geluids-techniek die volledig tot zijn recht zal komen. Er zal gebruik worden gemaakt van 2 area’s die worden omgebouwd in een Hardheid ravezone. Hardheid zal met een breed en diep assortiment komen van artiesten die weten waar hard voor staat. Insance Agency zal ook wat internationale Hardheid laten invliegen, zodat Hardheid vanuit alle mogelijke aspecten tot zijn recht kant laten komen. Geen zin om de vrijdag thuis op de bank of ergens in een bar te hangen? Hardheid zal zorgen dat je de hele zaterdag nodig bent om te herstellen.

Voor de eerste editie van Hardheid nodigt Insane Agency de volgende artiesten uit:

Chosen Few & Dano, deze all-time Nederlandse hardcore legendes zullen laten zien waar hardcore voor stond, maar ook zeker waar hardcore voor staat.

Igneon Sytem, deze jonge, rauwe, getalenteerde Belgische industrial artiest heeft onlangs getekend bij Industrial Strength. Gebooked bij Club_Raw, BKJN, Qore 3.0 en Ground Zero, op Hardheid laat hij horen waarom.

Mental Wreckage, heeft op verschillende grote evenementen laten horen hoe spijkerharde industrial hardcore moet klinken.

Dailucia, deze blonde hardstyle prinses heeft de looks en de skills om een geweldige act neer te zetten. Op o.a. Defqon 1, Q-Base, Qountdown en InQontrol hebben ze al van haar mogen genieten, nu is het tijd voor Hardheid.

Fight, met zijn achtergrond in de French Connection zal deze jonge Fransoos genadeloze hardcore laten horen. Samen met Timetwister (industrial Strength) hebben ze de Ground Zero anthem voor de frenchcore area geproduceerd. Na hun anthem en hun optreden op Ground Zero hebben ze laten zien waar ze voor staan, en waar ze voor vechten.

Solutio & the I’s, na hun optreden op o.a Q-Base The Qontinent is duidelijk geworden dat ze maar één gerecht serveren. En dat is rauwe hardstyle uit blik.

Mercenary, is resident bij Masters of Hardcore Radio, hij heeft o.a. gedraaid op Mindcontroller, Free Festival en Masters of Hardcore. Dit merciless monster heeft zijn arsenaal op scherp staan voor Hardheid.

Mind.Illusion, één van de residents van The Magic Show. Deze jonge getalenteerde dj heeft gestaan op feesten zoals The Qontinent en Reset. Hij verstaat hardstyle in alle vormen.

Your-On, is nu al meer dan twee jaar resident bij Thunderdome radio. Op dit moment is deze Thunderdome baby ’s werelds jongste proffesionele hardcore artiest.

Deetox, deze jonge schoonheid van Thera-cords brengt rauw en ruw ten samen. Na het optreden op de Thera-cords stage op Ground Zero trekt niemand haar Hardheid nog in twijfel.

Cor-tex, Franse Hardheid. Heeft in Frankrijk en Belgie al regelmatig laten zien waar Hardheid voor staat. Heeft zijn geluid laten horen op Groud Zero, Neophyte Records Creators of the Core en Ik Ben Je Bitch Niet.

Duruz, deze jonge en erg getalenteerde dj komt regelmatig voorbij op Fear Fm en zijn live-sets staan op menig hardstylefans mp3 speler. Duruz laat zijn dat Hardheid niet met de jaren komt, maar aangeboren is.

Bex Vs Nemi, deze twee hardhoofden hebben hun strepen zeker verdiend na hun steengoede performance op Nightmare Outdoor. Ze zullen in deze Versus laten zien waar oosterse Hardheid voor staat.

Blockside, deze oosterling is hardstyler in Hardheid en nieren. Deze multi-tasker is van meerdere markten thuis en als het om Hardheid gaat, heeft hij meer dan een plek op dit podium verdiend.

Al dit audio geweld wordt visueel bijgestaan door niemand minder dan het GrooveAdelic Team. Deze mannen zijn all-round ervaren en weten een goede weergave van Hardheid te geven.

Hardheid, omdat hard soms niet hard genoeg is.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-10-2011 om 10:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
Parvuz 17-10-2011 @ 12:50:31

Hopelijk aanwezig! :D

Danny H 17-10-2011 @ 13:23:53

Als goed is ook bij aanwezig.

yri 17-10-2011 @ 16:26:52

Dieka is bewapend met een bijzonder staaltje licht en geluids-techniek die volledig tot zijn recht zal komen :D haha

De keren dat ik hier ben geweest was het geluid gewoon zwaar onder de maat

frank1313 17-10-2011 @ 21:52:30

:) Leuk concept dit. Eindelijk weer wat te beleven in Dieka. Een jaar of 3-4 geleden kwam ik zowat nog elke week in deze discotheek, hier is ook mijn verslaving aan Hardstyle ontstaan:p

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook