Intents Festival Weekend voorverkoop 13 & 15 januari 2015

Het meest sensationele pretpark ooit strijkt neer in Oisterwijk. Een combinatie van de vetste muzikale attracties, spectaculaire shows en een overvloed aan entertainment zullen deze editie gekker maken dan ooit te voren. Dus koop je pretparkticket, regel je overnachting en zorg ervoor dat je deel uitmaakt van dit avontuur!

Intents Festival – The Funfair of Madness – 5, 6 & 7 juni 2015.

InTENTScity camping
Afgelopen zomer introduceerden we de fenomenale festivalcamping en pre-party. Ruim 1.500 partypeople, een zee van tentjes en zonovergoten onvergetelijke momenten met onder andere Digital Punk bij de Unleashed container. Kortom een groot succes. De festivalcamping komt dit jaar terug in een nieuw jasje genaamd: “inTENTScity”. Met nog meer specials, entertainment en extra’s verzekeren we jullie van een onvergetelijke festivalcamping ervaring. Meer informatie volgt snel op www.intentscity.nl!

Voorverkoop

Dinsdag 13 januari: Camping & Weekendtickets
Markeer dinsdag 13 januari 2015 20.00 uur in je agenda, want vanaf dan kun jij je Weekendtickets (SAT+SUN) en Weekend + InTENTScity campingtickets (FRI+SAT+SUN) scoren! Zorg dat je er snel bij bent, want onder de eerste 500 verkochte tickets verloten we maar liefst 100 VIP-upgrades.

Donderdag 15 januari: Dagtickets
Vanaf donderdag 15 januari 2014 om 20.00 uur gaan de losse dagkaarten (zaterdag & zondag) in de voorverkoop. Vorig jaar was de zaterdag van Intents Festival snel uitverkocht en gingen de weekendkaarten ontzettend hard dus zorg dat je niet te laat bent! Tickets zijn verkrijgbaar via de ticketshop: tickets.intentsfestival.nl

Drink & Food Coins
Vanaf 13 januari kan je ook voordelig Drink & Food Coins kopen die je kan omwisselen voor munten bij de entree van het festival.

Aftermovie 2014
Nog even herinneringen ophalen van dit jaar?

YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-12-2014 om 00:49 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook