INTENTS Pre-Party op 24 maart 2012 in nieuwe locatie Oisterwijk

Stichting de Kloontjes heeft vandaag bekend gemaakt dat zij een INTENTS Pre-Party gaat organiseren in de nieuwste locatie van Oisterwijk, De Leerfabriek. Het betreft een mooi ingerichte en unieke locatie in een monumentaal industrieel pand. De locatie staat garant voor een intieme sfeer en biedt ruimte voor een kleine 900 bezoekers. Op 24 maart 2012 wordt De Leerfabriek het toneel van een fantastische Pre-Party voor Intents Festival, wat in het eerste weekend van juni plaatsvindt.

Dit evenement is een goede gelegenheid om maximaal toe te leven naar Intents Festival. Donderdag 16 februari om 20.00 uur gaat de kaartverkoop van start. Er worden maar liefst 5 x 2 weekendkaarten voor Intents Festival verloot onder de eerste 100 Pre-Party tickets. De moeite waard om er op tijd bij te zijn.

Om maximaal naar Intents toe te leven hebben de Kloontjes voor een goede line-up gezorgd. Klik op de onderstaande link om te zien wie er komen draaien op de INTENTS Pre-Party 2012.

Ga naar www.intentsfestival.nl/pre-party voor meer informatie en tickets.

Tickets zijn vanaf vrijdag 24 februari ook verkrijgbaar bij Café de Tijd en Rick Light in Oisterwijk.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-02-2012 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
dennis 16-02-2012 @ 21:22:06

Kaarten zijn binnen!! Dus aanwezig

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook