INVICTUS 2012: ‘Hardstyle neemt epische vormen aan in Heesch’

6 oktober 2012. Zomaar een zaterdagavond? Niet, dus! Dit is de dag dat de oude Griekse goden, na duizenden jaren in de schaduw, terug zullen keren naar de aarde om hun plek op te eisen en wederom aanbeden te worden door de mensheid. Zij hebben tien giganten getraind om met verschillende hardstyle wapens de bezoekers te onderwerpen. Van euforisch naar raw hardstyle; de goden komen in vrede, maar indien nodig zullen zij de hardere maatregelen niet schuwen! Het belooft een legendarische strijd te worden in de INVICTUS arena, want de dj’s zullen niet stoppen voordat álle bezoekers overwonnen zijn! Ben jij sterk genoeg en durf jij het op te nemen tegen dit onoverwinnelijke leger?

‘De Pas’ in Heesch is voor deze speciale gelegenheid omgebouwd tot de sfeervolle INVICTUS arena en biedt plaats aan 1400 hardstyle strijders (voldoende parkeergelegenheid aanwezig). Bezoekers zullen zich in de Griekse oudheid wanen, maar de afgevuurde platen en decibellen zullen helemaal van deze tijd zijn!

Het INVICTUS leger bestaat uit de godenzonen: Coone, Frequencerz, Code Black, Artic, Danny Scandal, Noisecult, Reload-R en Mc Rems. Hier zal de winnaar van de Talent Contest nog aan toegevoegd worden (Meedoen? Check de website).

Tickets zijn nu verkrijgbaar op invictusevent.nl en kosten €15,- in de voorverkoop (Aan de deur: €18,-). De echte heldhaftigen kopen nog tot 3 september een Earlybird ticket voor €12,-. Het gaat hard, dus wees snel en bestel nu!

Houd www.invictusevent.nl en twitter in de gaten voor het laatste nieuws, of like de INVICTUS facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste acties en kans te maken op vrijkaarten voor het feest!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 23-08-2012 om 18:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Peterzzz 23-08-2012 @ 18:32:33

Ziet er goed uit! Staat genoteerd in mijn agenda.. ;)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook